hur du lägger hästkrafter till din bil

hur du lägger hästkrafter till din bil

När du försöker få ut mer hästkrafter ur din motor finns det en viktig sak att komma ihåg. Mer luft=mer energi. Din motorn tar in luft och bränsle (Antingen bensin eller diesel) använder sedan en fast procent av luft-bränsleförhållande sedan använder en gnista för att tända den och ger dig kraft. Det finns flera sätt att lägga till mer luft till din motor att jag kommer att prata om. Och andra sätt att lägga makten även

Du behöver:. .
Pengar
Tid.
Tålamod.


1.
Cold luftintag. Kall luft är tätare än varm luft. Därför får du in mer luft i din motor. En kall luftintag tar intag av din motor. Efter att din motor har varit igång ett tag det blir varmt, mycket varmt, och när du tar ut den ur motorn får du mer luft. Detta bidrar också till din gas körsträcka.
2.
Kompressor eller Turbo. Både en kompressor och en turboladdare göra samma sak, bara på ett annat sätt. De båda kraft luft i förbränningskammaren över atmosfärtrycket. Den kompressor drivs antingen mekaniskt genom bältet eller kedjedrift från motorns vevaxel. En turbo drivs av massflöde av avgaser driver en turbin detta orsakar en eftersläpning där du får liten eller ingen öka Medan ni väntar på avgasröret för att stänga motorn. Båda dessa kan ha hästkrafter ökat från 50-100%. Men när du får ökar förbi 10psi du antagligen kommer att behöva lägga en intercooler och använda högre betyg bränsle. Och du kommer att vilja hävda din motor med starkare delar.
3.
Nya tändstift. Nästa gång du får en melodi upp, se om du kan få lite prestanda tändstift att lägga på din bil. Vissa platina eller iridium tändstift lyser allt bränsle i bilen snabbare och mer effektivt så att du har fler hästkrafter.
4.
Aftermarket cat-back avgassystem. Minskar mottryck i avgaserna i bilen ökar hästkrafter och förbättra bränsleeffektiviteten. Om du inte vill att din bil att låta mycket starkare sedan inte gå med Glasspack avgassystem eller nåt sånt.
5.
Aftermarket rubriker. Detta har också att göra med att minska mottryck i avgaserna. Om du redan har en kall luftintag och en eftermarknad katt-back avgassystem då du kommer att känna kraften detta ger dig.
6.
Performance däck. Du kan få all den kraft du vill komma ut ur dig motorn. Men om du inte har några grepp från däcken så du kommer inte att känna kraften.
7.
Nya chippet. Se upp det är där en massa människor blir lurad. Motorer är att ha mer och mer att göra med elektronik. Din lager chip i bilen är gjord för den genomsnittliga föraren, och det är inte använder rätt bränsle till luft-förhållandet. Detta kommer att visa bäst resultat när det kombineras med en kall luftintag.

Tips och varningar


 • Du kan göra detta i den ordning du vill.
 • Dessa är inte de enda sätt att lägga till hästkrafter, bara några av de mer populära sätten.
 • Dessa delar kan leda till att du får fler biljetter.
 • eftermarknaden delar är mycket dyrt.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en bil larm i en Honda Prelude
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Michigan
  hur man spela DVD-skivor i en bil
  hur man bygger en Tecumseh förgasare
  hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem
  hur man gör en generator från en bil
  hur tråd släpvagn ljus, stickproppar och uttag
  hur man installerar en sol tak i en Honda CR-V
  hur du installerar en stereo i en Dodge intrepid
  hur man installerar en sol tak i en Oldsmobile Alero