installera neonljus i bagageluckan

installera neonljus i bagageluckan

välja rätt Neon Lights

Välja rätt neonljus att installera i en bil. Stammen är en högst subjektiv fråga om personligt val. Vad ser bra ut för vissa kanske inte appellera till andra och den individualiserade karaktär bil Modifieringen gör att välja neonljus en mycket personlig fråga. Oavsett vad lampor du väljer, vara säker på att de faktiskt passar i stammen genom att först mäta den avsedda installationen området med ett måttband, ange då längd och bredd i området och kontrollera köpta lamporna passar i dessa dimensioner.

Koppla bilbatteriet

Efter att du köpt lampor, förbereda för installation genom att öppna motorhuven och koppla bort batteriet. Även belysningen kan i allmänhet säkert installeras medan batteriet är anslutet, expert installatörer rekommenderar kopplar bort bilens batteri innan du utför något arbete av elektrisk natur.

Montera Lights i bagageluckan

För att montera lamporna helt enkelt bort dem från emballage och fästa dem i det område med den medföljande maskinvara. Många ytor i bilen stammar är tillverkade i material i vilka skruvar enkelt kan anslutas, men se till att bekräfta skruvarna kommer inte att genomborra någon känsliga områden (t. ex. reservdäck eller kabelnät) innan montering av lampor. Var noga med att lämna en liten mängd kabeldragning utsatt för anslutning av matning av el.

Anslut strömkablarna att en Switch

För att manuellt styra neonljus, behöver du en switch monterad någonstans lättillgängligt i kabinen , helst någonstans på instrumentpanelen. En enkel två-vägs omkopplare, lätt tillgängliga på elektronik leverans butiker, ska vara tillräckliga för denna uppgift. Kör en tråd från en depå av växeln (fästs med lödning eller eltejp) till den positiva batteripolen och anslut kabeln till terminalen med antingen elektrisk tejp eller löda. För skydd av din neonljus och undvika att brandrisk, kanske du vill sätta en säkring i linje med tråd, men detta steg är valfritt. Observera att ansluta kabeln mellan switch och batteriet kan kräva kör ledaren genom fordonets brandvägg, medan många moderna fordon har en liten kanal för sådana dragningar av ledningar, kan vissa borrning vara nödvändigt. Om borrning genom brandväggen är oundviklig, försiktig för att säkerställa att borra inte hål befintliga fordon kabeldragning

Anslut Lights till Switch

Av de återstående öppna terminalen på switchen, kör en tråd -. Säkrade att växeln antingen löda eller eltejp-att den positiva (röda) kabeln leder på neonljus. För att köra kabeln till bilens bagagelucka kommer sannolikt att kräva att minst en bilplåt, även installation i fordon med nedfällbara säten och stadsjeepar kan vara avsevärt mindre inblandade. Om du måste ta bort alla invändiga paneler, antecknar där panelen ska bytas, och behålla alla skruvar bort under processen. Anslut kabeln till den positiva bly från ljusen där elektrisk tejp eller tråd terminaler anslutning. Expert installatörer rekommenderar att skydda gick ståltrådar värme-krympslang, även om detta skydd är valfritt. Observera att installera mer än ett neonljus kan kräva skarva kabeln i flera uppkopplingar i syfte att makt varje installerat ljus.

Anslut jordkablar

Efter anslutning av kabeln från övergången till den positiva ledningen bly, bör det finnas en kvarvarande tråd, färgad antingen svart eller vitt, sticker ut från ljuset. Detta måste anslutas till en jordad del av fordonets chassi för att slutföra den elektriska krets som tänds belysningen. Det vanligaste sättet att jorda de utskjutande tråden är att koppla den med hjälp av ytterligare längd tråd om det behövs, till någon skruv som är ansluten till ren metall (det ska finnas flera skruvar på olika platser i hela stammen som uppfyller detta krav). Om inga skruvar slutar i ren metall kan hittas, är en alternativ metod för jordning av ljus för att helt enkelt köra en längd av tråd tillbaka till den negativa batteripolen använder samma bana (minus switch) att tråden installerade i steg fyra och fem ovan. Oavsett hur negativa (negativa) ledningen bly är ansluten måste den säkert fastsatt för att slutföra en solid krets över vilka el kan flöda ohämmat.

Clean Up från installation

Efter anslutning av negativa (jord) tråd, koppla in batteriet och installera om eventuella paneler bort under installationen. Du kan testa belysningen genom att bläddra i knapp installerad i avsnitt 4 ovan. Om lamporna inte tänds eller om de är svag eller flimrar, kontrollerar du alla anslutningar för att säkerställa den elektriska kretsen är ordentligt ansluten och kunna göra en elektrisk ström.

Kom ihåg att släcka alla lampor när du inte använder

Eftersom dessa anvisningar uppmuntra ansluter neonljus direkt till batteriet, tänk på att lamporna kan dra ström från batteriet varje gång de är på. Om den används under längre tid eller vänster om på natten när bilen inte är igång, kan belysningen batteriet ta slut till den grad att den inte kan starta bilen. Av detta skäl bör du alltid använda den installerade omkopplaren för att släcka den neonljus när den inte används.


Relaterade artiklar


hur man installerar kompression bromsar
hur man formar en kropp kit
Fördelarna med kall luft intag
hur man får bilstereo installationen utbildning
hur du uppgraderar 86-93 lx 5,0 mustang avgaser
hur du installerar en soltak i en VW Jetta
hur man installerar en turbo i en bil
Hur bilen sön tak arbete?
hur man målar dina bilar bromsok.
hur man bygger en motorcykel trike