installera en Pioneer GM-3000 förstärkare

installera en Pioneer GM-3000 förstärkare

Hooking upp dem

Den gamla Pioneer GM 3000 amp är en riktig klassiker för vissa. folk. Det används fortfarande idag men det har några gamla delar som gör det svårt att installera. Först och främst har de gamla DIN-uttag som huvudnummer flera kablar och anslutningar. Dessa kan vara förvirrande eftersom de inte funkar bra med nyare system. Så kommer du lära dig vilka som går där.

DIN-kontakt Ledningar

ledningarna på DIN-uttag vanligtvis innehåller en röd, gul, blå och svart tråd. I de flesta fall den svarta kabeln inte behövs eller används. De övriga ledningarna är kopplade till din förstärkare eller system. Testa dem först och använder kretsar för att skydda huvudet enheter innan din kraft upp dem.

Överväganden

Eftersom dessa förstärkare är gamla är det troligt att den har ändrats. De flesta av de kablar och kontakter på dessa förstärkare skulle lätt ha lagts till av den tidigare ägaren. Försök att använda dessa anslutningar om möjligt först innan du försöker reda ut vilken tråd är som i den gamla pluggar. Det bästa och enklaste sättet att installera är att följa kopplingsschemat på manualen och lägga till egna kabelskor. Så att du kan installera det rätt och skydda resten av ditt system från skador.


Relaterade artiklar


Hur får man en tallrik specialitet licens i Iowa
hur man köper en Lojack system för en lastbil
hur man installerar en Hemi
hur du anpassar din bil
hur man köper det högra fönstret färgtonen för din bil eller lastbil
hur man köper vit vägg däck
hur man hittar rätt fönster storlek för en i bilen tv
hur du installerar en stereo i en Nissan Pathfinder
installera dimljus
hur man hittar en hund vänlig bil