installera dimljus

installera dimljus

Komma igång

Dimljus kommer i byggsatser som omfatta dimljus själva, monteringsfästen och hårdvara, kablage, kopplingar och instruktioner. Det första steget är att öppna förpackningen och inspektera innehållet för att säkerställa att alla nödvändiga delar finns där. Nästa, bekanta dig själv med de instruktioner samt delar. Du måste nu bestämma den plats där du kommer att montera lamporna. Kontrollera att dimljus inte stör strålkastare, blinkers eller lås behövs för att öppna suffletten.

Montering av Lights kommer Switch och relä

Montera ljussignaler kräver att fästa fästet som håller lamporna på fordonet. De flesta gånger detta kommer att kräva borra ett hål som ljuset fästet ska skruvas. Många gånger är detta också en jordpunkt och kan kräva gummi eller plast ska tas bort. Därefter fästs ljus till konsolerna och dra åt ordentligt. Du kommer också att behöva installera den växel som stänger av belysningen på och stänga till instrumentbrädan eller bekvämt läge inne i fordonet. Än en gång, se till att platsen inte stör övrig verksamhet. Slutligen kommer många ljus kräver ett relä genom vilken makt till lampor kommer att passera. Denna lilla låda ska monteras i motorrummet helst i en linje mellan ljus, batteriet och slår.

Ledningsdragning

Mest dimljus kit är konstruerade med gör det självare i åtanke och allra minst för en person med liten eller ingen bil kabeldragning erfarenhet. Som sådana är kit utformade för att vara plugg och gå och kommer ofta med kablage monteras före. Att följa instruktionerna, anslut den varma sidan av selen till en 12 volts källa, t. ex. batteriet eller power point och till motsvarande relä punkten. Anslut den ljusa sidan av selen till ljus och att reläet märkt för ljus eller ladda sidan. Det kan också bli nödvändigt att ansluta en jordledning. Det sista steget innebär att köra ledningar till switchen inuti fordonet. Följ stigen från andra ledningar genom brandväggen. Se till att alla anslutningar är säkra och att alla anslutningar är antingen tejpas eller zip bunden att säkerställa att den inte stör några rörliga delar. Slå på strömmen till belysningen och justera strålen.


Relaterade artiklar


hur du väljer en kort RAM-minne intag
hur man flytta bilens högtalare
om lastbilen marken effekter
hur man använder bilden swiper bilen verktyg Färgtoning
hur du installerar en stereo i en Ford Focus
hur man bygger en falsk ljus bil larm
hur man kan öka bilens gas körsträcka
hur man kan jämföra garantier däck treadwear
hur man installerar ett panorama taklucka
hur man köper däck bygger på enhetliga däck kvalitetsklass