bort "klubben" rattlåset enhet

bort "klubben" rattlåset enhet

Vad är "The Club"?

The Club är ett patenterat bil-stöld förebyggande enheten är utformad för att förhindra att en bil från framgångsrikt drivs. Det är i huvudsak en skena av rostfritt stål med en extender i centrum. Pekar utåt från båda sidor i krokar som passar in i insidan av en ratt. När den är låst på plats, tar klubban upp så mycket utrymme att den hindrar att ratten från att framgångsrikt vänt, gör någon bil inte kunna köras tills den har tagits bort. Klubbens kan endast avlägsnas på traditionellt sätt med en nyckel, som passar till integrerad låset i mitten av baren. Ibland kan en bilägare kan tappa bort eller förlora sin nyckel, effektivt strandning själv tills en låssmed kan kallas att ta bort enheten. Detta kostar både tid och pengar. Lyckligtvis finns det andra sätt att ta bort klubben i en knipa, men ingen som lämnar den intakt för framtida bruk, tyvärr.

Metod 1

Det bästa sättet att ta bort klubben utan hjälp av en nyckel kräver en kan av freon, samma kemikalie som används för att ladda ett fordons enhet luftkonditionering. Du behöver också den bifogade ventilspindeln som kommer med det och en hammare eller andra tunga metaller verktyg. Genom att ansluta ventilspindeln till kan av Freon och sedan spraya Freon direkt i öppningen av låset kan man orsaka den metall av låset till is över. Tänk på att freon under tryck som detta är farligt vid inandning och bör aldrig komma i kontakt med mänsklig hud. Det är så kallt att det faktiskt kommer att göra att metallen på låset blir spröda. En stout intryck med en hammare, skiftnyckel eller däck järn kommer att krossa de frysta metall, vilket gör att klubben ska tas bort.

Metod 2

På grund av den relativt tunna skaftet på klubben, är låset i centrum inte mycket robust. En platt skruvmejsel kan sättas in i låset och driven inåt med hjälp av en hammare. Detta kommer att beröva tunna redskap av flaskan i mitten av låset. Växlarna skulle normalt bara rikta om en nyckel sattes in, men de kan vara klippt rensa bort med brutal kraft, så att cylindern på låset som skall vridas och öppnas med en enkel vridning av skruvmejseln.


Relaterade artiklar


Hur fungerar en motorvagn radioantenn arbete?
hur man installerar ett dragkrok på en Toyota Prius (för en cykel rack)
hur man får rätt taklucka
hur färgton fönstren
hur du installerar en soltak i en Saturn Vue
hur man köper en prestanda avgassystem för bil
hur du installerar en bil larm i en Chevy Camaro
hur man målar en rc bil organ
hur man installerar en sol tak i en Pontiac Bonneville
hur man installerar en bil förstärkare