hur man installerar ett fönster skylt på din bil

hur man installerar ett fönster skylt på din bil

Windows har alltid varit en bra plats att placera skyltar för andra att se. På skyltfönster hittar du många med ett namn och kontaktuppgifter postat en framträdande plats på den största fönstret i butiken. Som ett verktyg för att attrahera nya kunder, kan ett fönster skylt berätta om vad ditt företag gör och hur du kan nås. Fler och fler företagare tar denna typ av skyltar på gatorna genom att inkludera ett fönster mönstra på deras personliga eller arbetsfordon. När en gång detta bara gjorts av en professionell konstnär, kan bilfönstret tecken enkelt fästas på bil fönster med vinyl. Vinyl skyltar och dekaler är det enklaste och mest ekonomiska sättet att få ett företag eller personligt meddelande placeras på ett fönster på varje fordon

Du behöver:.
Tvättsprit
. Flytande tvättmedel.
Vinyl design.
Gummi eller plast gummiskrapa.
Härskare.
Maskeringstejp.


1.
Rengör fönstret med en stark blandning av en del tvättsprit och två delar flytande tvättmedel. Denna blandning kommer ta bort alla rester och smuts som kan hålla vinyl från att förse fönstret permanent. Rengör hela området plus 6 inches varifrån vinyl kommer att placeras. Var noga med att rengöra området omedelbart före utsläppandet vinyl skylt på fönstret permanent så ingen smuts eller damm kommer mellan vinyl fönstret tecknet och fönster.
2.
Hitta centralt läge i fönstret tecken som kommer att placeras på fordonets fönster. Välj en sida eller bakruta för att placera skylten på och leta reda på mitt i fönstret och en nivå linje längs bredden på fönstret för korrekt placering av fordonet fönstret tecken. Tillfälligt placera fönstret skylt på fönstret innan de överförs för att se till att den är centrerad och rak.
3.
Tejpa vinyl fönstret tecknet på fönstret med hjälp maskerande tejp som fästs på skyddsöverdrag i vinyl fönstret tecken. När skylten är rätt placerad och tejpade, kan du lyfta upp hela fönstret tecken från botten och ta bort skyddsfilmen på vinyl tecken. När skyddsfilmen är avstängd, låt tecknet falla på plats och vara säker på sin placering innan du överför Vinyl till fönstret. Kontrollera att fönstret kännetecknet är centrerad ordentligt innan vi går vidare till överföringen steg.
4.
Använd en gummi eller plast gummiskrapa att gnugga över skyddsöverdrag som pressar vinyl på fönstret. Fortsätt att skjuta gummiskrapan över isoleringshöljet i olika vinklar och tryck tills du är säker på att eventuella luftbubblor fastnat under vinyl tecknet har pressats ut. Använd gummiskrapa till gnid in vinyl till varje bit av vinyl har tryckts på fönster säkerställa en god vidhäftning till fönstret.
5.
Ta bort skyddshöljet från vinyl fönster underteckna genom att dra skyddsöverdrag bort från vinyl på en 45-graders vinkel. Dra isoleringshöljet bort på en skarp vinkel kommer att möjliggöra vinyl att släppa sitt grepp om isoleringshöljet och förbli fästa på fönstret. När skyddshöljet helt har avlägsnats, torka fönstret en gång till med rengöringslösning och låt torka.

Tips och varningar


 • Ett starkt rengöringsmedel behövs att säkerställa en korrekt fastsättning i en bil fönster. Om du inte har gnugga alkohol tillgängligt kan du använda andra alkoholbaserade produkter som nagellack remover.
 • Dra aldrig isoleringshöljet från en anbringad vinyl fönster skylt på tvären. Dra alltid isoleringshöljet bort på en 45-graders vinkel för att förhindra tårar och revor i ett nytt fönster vinyl design.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en lastbil säng täcka
  hur man installerar en avlägsen förrätt i bil
  hur man installerar en AEM brute force intaget på en Nissan Titan
  hur man köper en in-dash dvd-spelare till din bil
  hur du lägger belyser att en retuscherade träfibrerna målning
  Hur vet dina rättigheter om du har blivit arresterad för narkotikainnehav
  hur du installerar en bil larm i en Nissan Sentra
  hur du väljer färg för airbrushing en woodgrain effekt
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Alaska
  hur du lägger marbleizers till auto måla