hur du väljer ett gnista rad plugg värme

hur du väljer ett gnista rad plugg värme

Det grundläggande sättet att avgöra en gnista rad plugg värme och hur det skulle spara pengar vid pumpen

Du behöver:.
Få information om ditt fordon (år, fabrikat, modell, eng storlek)
. tändstift gapper.
tändstiftshylsor.
3 /8 "spärrnyckel med önskad förlängning.
dioelectric fett.


1.
Det första du vill göra är att leta efter det år då den bil som kunde vara beläget i din förarhandbok, förarsidan dörr eller doorjam eller ligger under huven intill elementet, fjäderben montera stöd, eller så kan du bestämma år av fordonet åttonde VIN # beläget förarsidan fönster eller förarsidan dörrdriftstoppet detta är ett viktigt steg när det gäller vad framställning rekommenderar och vilket alternativ du har som ett val. Bestäm göra på din bil som om du inte redan vet och låt oss inte glömma motorns storlek att information också behövs eftersom man har olika tändstift specifikation beror på att tillverka specifikationer och vad som är tillåtet.
2.
Nästa du vill gå till din återförsäljare eller lokala bildelar butik och köpa vad som kallas i branschen en het kontakten som används när temperaturen är under 32 grader och under skälet till detta är att din bil blir effiecent som innebär att du får en bättre start av motorn ger mindre bränsle att använda för att starta bilen. Tändstiftet beskriver kommer att vara lite kort i design än de konventionella gnista och en kall plugg å andra sidan är mycket olika i design sin profil är längre än hot plug eller konventionell, är det tänkt att ge bilens motor köra den effektiva vid temperaturer över 89 degrees. So som ni kan se att det finns en skillnad mellan värmetal och det är design och funktion av tändstiftet och syftet med dess funktioner mellan de temperaturer.
3 .
äntligen ta din gamla pluggar en efter en titt på och jämföra de nyinköpta tändstiften med dem sida vid sida se ut i slutet med kol sedan observera porcelin del bör det finnas en diference mellan de två en av tändstiftet blir större än någon annan innan du installerar den nya tändstift ta tändstiftet gapping verktyg och du kan hitta rätt lucka specifikation på tändstiftets gap och känna dessa små tips kan hjälpa dig att hålla extra pengar i fickorna och viss kunskap hur man bestämmer olika gnista olika plug värme, så nästa gång du hör ämnet kommit om dig kommer att ha kunskap.
4.
sista och sista steget är märket till att varje spaark kontakten tas bort en i taget att göra detta säkerställer du att ingen av trådarna korsar och orsaka en vara ur funktion eller slå tillbaka kanske inte startar alls när man gör något projekt det viktigaste att komma ihåg är säkerheten! så dont svettas när du får denna del under bältet så kanske du kommer att vara redo för nästa.

tips och varningar


 • Se till att du stöder huven med en stav eller pinne
 • undvika att få smuts eller skräp insidere tändstift kammare
 • alltid skyddsglasögon
 • använda en tång om tändkabeln är svårt att ta bort
 • använda en svivelled med din spärr
 • Du kan byst dina knogar
 • undvika skallskador
 • sätta ett block eller chock bakom ett hjul
 • undvika att försöka blandade kablar upp


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en jeep hardtop transportör
  hur man kan jämföra en mono vs flerkanalig förstärkare
  hur man gör en snöplog blad för en ATV
  hur du installerar en soltak i en Mitsubishi Eclipse
  hur man gör en bil magnet
  om bildekaler
  hur man bygger en racing motor
  Hur man väljer en Garmin GPS-system
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Colorado
  hur man installerar eftermarknaden strålkastare