Hur fönster toning arbete?

Hur fönster toning arbete?

Hur tonade rutor är tillverkade och installerade

Fönster färgning är en vanlig. tillhandahålls av professionella auto glas och auto butiker kropp. Att nyans auto fönstren, dessa butiker köper första fönstret nyanser leveranserna från specialiserade tillverkare. Dessa leveranser utgörs av Solskyddsfilm, kraftfull lim och precisionsverktyg för skärning och utjämning verktyg. Fönstret färgton Filmen är gjord av mycket tunn duk av polyester, som behandlats med färgämnen, metall och plast att skapa ett mörklagt eller färgad skugga. De lim är särskilt utformade för detta ändamål och används för att limma filmen på insidan av glaset. Precisionen verktyg används för att trimma filmen till rätt storlek och att jämna ut eventuella bubblor eller rynkor innan limmet har härdat.

När en kund väljer henne önskad färg, auto glas yrkesverksamma Rengör och torka insidan av den vindrutor och fönster. Lim anbringas på insidan av varje fönster och vindruta och en överdimensionerad del av färgton film är noggrant fäst på det. Gummiskrapa-liknande verktyg används för att släta ut bubblor, rynkor och brister, och sedan rakblad knivar används för att trimma bort överskottet.

Vad tonade rutor göra för Cars

Det finns många olika skäl en förare kan vill tonade rutorna för hans bil. Många fönster nyanser erbjuda skydd mot mäktiga UV-strålar från solen. Dessa strålar bleknar instrumentpaneler och interiörer med tiden, så toning är ett effektivt försvar mot åldrande och missfärgning.

Eftersom tonade rutor ger skugga, gör de interiörer tonade bilar mycket svalare än otonade bilar under varma dagar. Denna skugga gör det också svårt för dem utanför bilen för att se insidan, så förarna mer självsäkert lämna värdesaker på insidan av sina bilar utan att behöva oroa inbrott.

Vad tonade rutor göra för Drivers

Fördelarna med toning för förare och passagerare är ännu större. Samma UV-skydd som kan rädda förarens instrumentpanel kan också hjälpa mot cancerframkallande egenskaper ultraviolett ljus, precis som solskyddsmedel kan. Fönster toning kan vara mer av en livräddare än en lyx att förare som har fått diagnosen hudcancer eller som bor i områden som får stora mängder av obehindrad solljus.

Korrekt toning kan hjälpa till att förbättra dagtid körning synlighet genom att dramatiskt minska bländning och ljusstyrka. Överdriven toning kan dock minska synligheten av nattrafik till en farlig nivå. Statens lagar förbjuda brytning på en nivå som skulle anses vara osäkra.

polyesterfilm som används i fönster färgbrytning kan ofta hålla ihop ett fönster eller vindruta som har brutits. Detta är sällan främjas som en säkerhetsåtgärd av fönster toning, eftersom det inte är en av de avsedda effekterna, men det kan bidra till att minska risken för skador i auto olyckor.

Fönster toning kan också ge avskildhet för människor som inte vill vara kända, inklusive kändisar.


Relaterade artiklar


Hur fungerar en bil larm?
om uretan marken effekter
hur man får en handikappad registreringsskylt i Georgien
hur man köper en alpin enhet bil huvud
vad är full spackling?
Hur en bil dvd-spelare fungerar?
hur du installerar en stereo i en Ford Mustang
Hur fungerar ett insynsskydd fungerar?
Hur får man en personlig registreringsskylt i Virginia
hur man radarvarnare arbete