hur man bygger en Tecumseh förgasare

hur man bygger en Tecumseh förgasare

Tecumseh motorer är kända för sin tillförlitlighet och enkel design. Monterad på allt från gokarts till gräsklippare till lövblåsare, Tecumseh motorer är omfattande och mångsidig. Sällan gör en Tecumseh motor sönder eller behöver service, men regelbundet underhåll kommer att garantera många fler år av bekymmersfri drift. Ett särskilt område av regelbundna bibehållen behöver ligger i luften och bränsletillförsel system (dvs. förgasaren). Med regelbundet underhåll kan förgasare göra för ett stort antal år.

Du behöver:
skruvmejsel uppsättning
. Ratchet set.
Skiftnyckeln set.
Förgasare ombyggnadssats.
Nål-plattång.


1.
Beställ korrekt förgasaren ombyggnadssats från din lokala återförsäljare Tecumseh (han kan hjälpa dig att få det rätta om du ger det antal motormodell eller ta förgasaren i affären). Ta din förgasare genom att koppla från gas slangar och luftburken munstycke med nål-plattång. Lossa bultarna som håller förgasaren kroppen till insugningsröret och ta bort dem. Skjut förgasaren och packning bort av motorn, och sätt den på en ren yta att arbeta.
2.
Lossa hållaren ledningen på botten av förgasaren flyta skål och ta bort skål. Skruva loss skruven jet ligger i mitten av den övre delen av förgasaren och skjut försiktigt ut nålen. Använd förgasaren renare för att spruta ut eller åtminstone lösa upp eventuella "gunk" knytas till förgasaren väggar och flyter. Byt packningar på insidan av förgasaren och byt ut nålen med en från förgasaren ombyggnadssats (som också omfattade alla interna packningar).
3.
tillbaka jet skruven och dra åt den med tillverkarens specifikationer. Placera skålen packningen tillbaka på förgasaren skål och knäpp skålen på plats igen. Snap hållaren tråden på plats också. Placera packning på plats på motorn och skjut förgasaren på plats på motorn. Dra ner monteringsbultarna på förgasaren med tillverkarens specifikationer och skjut luft och slangar gas på plats på förgasaren munstycken. Starta upp motorn och justera jet set skruvarna (på utsidan av förgasaren) att få det tomgång smidigt med ny nål.

tips och varningar


 • Förgasare ombyggnader kan vara snabb och lätt, förutsatt att du vet vad du gör. Var uppmärksam på hur allt kommer samman, så du måste veta hur man sätter ihop det igen senare.
 • Var försiktig så att inte klämmer packningar som du remontering förgasaren eller flyter skål. Detta kan leda till en prestations-dämpande läcka och ett kostsamt reparation.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort fästskruvarna på en bilstereo
  hur man köper bil spoilers
  hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din SUV
  hur du installerar en soltak i en Nissan Pathfinder
  hur man integrerar din iPod till din bilstereo
  hur man ansöker vinyl dekaler med torra metoden.
  hur man köper diesel avgassystem
  hur du anpassar en tur ...
  hur guldplätering de flesta metaller
  Hur bilen hydraulik arbete?