om bil dvd-spelare

om bil dvd-spelare

Bil DVD-spelare kan vara till hjälp om du reser långa sträckor med barn. Sedan deras första framträdande på konsumentmarknaden, har bil DVD-spelare förbättrats avsevärt. Det finns många varianter på marknaden. Vissa är byggda i fordon och vissa är portabel och kan användas i en mängd olika situationer. Läs vidare för att få veta mer om bilen "Digital Versatile Disc" eller "Digital Video Disc" (DVD) spelare

Du behöver:
1 takmonterad RV luftkonditionering, 115v1 tak assemblyPanel mountsMounting boltsConnecting wiresDrillWrenchesScrewdriversSealant.

Historia

DVD utvecklades först i 1993, men fanns inte med i den kommersiella amerikanska marknaden fram till 1997 (1996 i Japan). Sony och Philips arbetade på ett format av video-skiva och Toshiba och Matsushita arbetade på en annan. Efter några år av utveckling, övergivna Sony och Philips sina projekt, men Toshiba och Matsushita version blev standard inom branschen.

Betydelse

Bil DVD-spelare är att förändra människors sätt att resa. Många föräldrar använder bilen DVD-spelare för att hålla sina barn lyckliga på långa bilresor, men allt används de för runt-town resor. Denna typ av användning har föräldraskap experter befarar att barn utsätts för elektroniska skärmar i alla aspekter av deras liv och lämnar dem väldigt lite tid för socialisering.

Tidsplan

Marknaden för bil DVD-spelare har exploderat under senare år . Consumer Electronics Association uppskattar att amerikanska konsumenterna spenderade $ 110. 000. 000. 000 dollar på bilelektronik under 2007. Mycket av denna ökning av försäljningen är hänförligt till de lägre kostnaderna för sådant som bil DVD-spelare

Typer

Det finns tre huvudtyper av bil DVD-spelare. Down flip, nackstöd och portabel.
Flip-down bil DVD-spelare har en bildskärm som fälls ned från taket på bilen så att den kan vara ur vägen när den inte används. Monitor storlekar för flip-down-bil dvd-spelare intervallet mellan 6 till 20 inches. Flip-down bil dvd-spelare är ofta installeras i fabriken innan ett fordon säljs, men du kan säkert lägga till en fällbar DVD-spelare till ett fordon som helst.
Nackstöd bil dvd-spelare ryms på baksidan av framsätet nackstöd. Storleken på skärmen är naturligtvis begränsat till storleken på nackstöd. Den största övervakar av denna sort är cirka 10 inches, men vissa av dem har vridbart alternativ, som gör det möjligt för passagerare att se skärmen bättre.
Bärbara bil dvd-spelare antingen innehas på passagerarnas varv eller fastspänd över ryggar framsäten. Fördelen med bärbara bil dvd-spelare är att de kan användas i andra ställen än i bilen. Kan tas på flygplan och används med hörlurar eller någon annanstans där du vill titta på en video.

Överväganden

Om du planerar att installera din bil dvd-spelare själv, se till att du noga läser igenom instruktionerna. Om du får allmänna instruktioner från Internet eller någon annan källa, vara medveten om att det finns stora skillnader mellan systeminstallationer.


Relaterade artiklar


hur man handlar en avlägsen bil förrätt
hur du installerar en stereo i en Pontiac Grand Am
hur man får en handikappad registreringsskylt i Georgien
hur man får en handikappad registreringsskylt i Montana
hur man tråd en kicker subwoofer
hur man installerar automatisk glas
Hur får man en tallrik specialitet licens i Maryland
hur du lägger marbleizers till auto måla
hur man installerar en bil larm i en bil
hur man installerar en asianwolf bil larm ledde scanner visuella Stöldskyddande