hur man ökar bränsle körsträcka med vatten (H2O)

hur man ökar bränsle körsträcka med vatten (H2O)

Genom att använda rent vatten (H2O) kan du antingen bygga eller köpa från en seriös webbplats, en vätgasbränsle booster system som kommer att ta rent vatten och med en enkel process som kallas elektrolys dela upp det i det grundläggande elementen i 2 delar väte och en del syre , och den resulterande gaser, sedan inhaleras i intaget av din motor och öka ditt bränsle körsträcka från 15% upp till 30%, och rena avgasutsläppen med upp till 50%

Du behöver:.
Du kommer behöver grundläggande hem mekaniska verktyg för installation.
  Hemlagad enheter kan kräva viss specialitet verktyg.
  Monteringsanvisning kommer med de flesta enheter.
.


1.
Det finns flera företag som tillverkar och säljer solida, och välbyggd enheter. Den första är www. hydrogen-boost. com. Jag personligen använder denna enhet, och har haft den på min 1995 Lincoln Town Car, och kan få upp till 30 mph på motorvägen med vätgas Boost System. Detta välgjord rostfritt stål vätebränsle Booster är permanent, men flyttbara om du handlar fordon. Att helt enkelt lägga vatten är det enda verkliga underhåll som behövs för varje gång du bränsle din bil. Jag la en säkerhet strömbrytare, och även fast det så att Vätgasbränslets Booster är endast när fordonet körs. Den levereras komplett med enkel att installera instruktioner. När du har betalat för enheten, kommer att fortsätta att producera fria vätebränsle i många år framöver. Du kan må bra också veta att du hjälper miljön genom att drastiskt minska skadliga utsläpp av kolmonoxid avgasutsläpp. Det är också genom att bränna ditt bränsle, (antingen bensin eller dieselolja) renare kommer att hålla din dammsugare motorolja, behöver mindre täta oljebyten, utan också håller renare förbränningsrummet, med mycket mindre koldioxid uppbyggd.
2.
Det andra förslaget från ett företag som heter The Hydrogen Garage kl www. hydrogengarage. com. Detta företag erbjuder mönster att bygga din egen vätgas enhet från material som du kan köpa lokalt på Home Depot, eller Lowes Home Improvement. De visar hur du kan bygga en hemmagjord enhet av PVC rör, och olika hårdvara. Han säljer även andra versioner av redan tillverkade vätebränsle Boost System, vilket ger dig en mängd olika beprövade system att välja mellan.
3.
I slutändan är installationen svåraste beslutet om fastställelse av rätt plats under din huva för att montera din enhet. Kabeldragningen består av en het tråd, som löper från tändningslåset via ett relä, för att driva Väte Unit. En plastslang ger H2 O1 Vätgas bränsle till motorn. Underhåll är att helt enkelt lägga vatten varje gång du bränsle din bil. Givetvis bra, och försiktig körning vanor ska bidra till förbättrad bränsle körsträcka. Vi rekommenderar också en bra syntetisk olja, en bra olja tillsats som Slick 50, eller Xcel Plus olja behandling, för att ytterligare slicken insidan av motorn och minskar slitaget på motorn för att ytterligare förbättra bränsle körsträcka och öka motorns livslängd.

tips och varningar


 • VARNING: Det är viktig att komma ihåg att när du producerar vätgas från vatten, att väte och syre bränsle är mycket brandfarligt. Var noga och följ alla säkerhetsrutiner som beskrivs i installationsanvisningarna som följer med dessa olika enheter. Håll enheten OFF när motorn inte är igång. Kom ihåg vätgas är vad brände Hindenberg på 1930-talet.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en absolut bil larm
  hur du ska justera bromspedalen höjd i en Mazda6
  Felsökning av en bil subwoofer
  hur man stänger av stöld system på bilar
  hur man köper en prestanda avgassystem för bil
  hur du installerar en soltak i en Mitsubishi Eclipse
  Hur får man en funktionsnedsättning registreringsskylt i Arizona
  hur man hittar en person genom sitt mobilnummer
  hur du installerar en stereo i en Dodge Durango
  Hur får man en motorcykelkörkort i Kansas