om bil förstärkare

om bil förstärkare

Bil förstärkare är ett populärt sätt att pumpa upp volymen i bilen. De levererar djupa blomstrande ljud och skarpa tydliga toner i en hel våglängd på ljudspektrat. I vissa kretsar är din bil bedömas efter vad du har under huven, men i detta fall de talar om din motor. De vill veta hur många ampere du har i din koffert

Typer

finns många olika typer av bil-förstärkare. . De flesta mäts med effekt de kan hantera, och detta varierar från små, 250-watts system till 2500-watt-system eller mer. Det finns även klasser av förstärkare för olika användningsområden. Klass A förstärkare ger klart ljud men går mycket varmt. Klass AB förstärkare är vanligare och mer effektivt, och de har också svalare. Klass D förstärkare är effektivare, producerar mindre värme och drar mindre ström men vissa skapa distorsion. Klass T förstärkare är lite mer avancerat, som kombinerar det bästa av funktioner i AB och D klassen ampere -. Tydligt ljud och effektivitet

Funktion

Bil förstärkare ger ljud för en bilstereo. De är strömkällan och kontroll stationen eftersom de båda drar ström för makt och kontroll i högtalarna. Bil ampere kan ge extremt hög men klart ljud genom de signaler de skickar till högtalarlådor. Kombinerat med rätt subwoofers (bas) och diskanter (diskant), kan de vara extremt hög eller producerar mycket fina ljud.

Funktioner

Bil förstärkarna har en kondensator enhet som kontrollerar kraftflödet från bilen. Detta distribuerar även strömmen till högtalarna. De har några av de funktioner som en stereoförstärkare, inklusive makt hantering, vilket mäts genom den effekt betyg, impedans, subsoniska starter klippa och mer. Du kan också brygga förstärkare för att producera ett mer kraftfullt ljud genom en högtalare. Många har flera kanaler för flera talare.

Storlek

Bil ampere kan vara så liten som en bok eller så stor som en liten resväska. Vanligtvis handlar de om storleken på en stor ordbok. Den mindre en förstärkare är det mer önskvärt att det beror på att det kan installeras var som helst i en bil. En större förstärkare kan producera bra ljud, men om det inte kan installeras i bilen eller tar för mycket plats, är förstärkaren för mycket av det krångel.

Överväganden

När du köper en bil förstärkare, bör du överväga att watt du behöver, de flesta 150-watts förstärkare är bra för mindre bilar. Beakta även där förstärkaren kommer att installeras. Är du orolig för hur mycket värme det kommer att producera, eller är ljudkvalitet viktigare? Du bör också överväga de högtalare du kör förstärkaren. Om du har flera talare behöver du en flerkanals förstärkare eftersom den kan ge en bättre ljudkvalitet.


Relaterade artiklar


hur du anpassar en instrumentpanel ljus
hur man gör Harley avgaserna starkare
hur man reparera en turboladdare
hur man installerar dimljus på bilens tak
hur du kan få en kropp hiss på en lastbil
Hur får man en personlig registreringsskylt i Virginia
hur räkna ut vilken storlek däck du behöver med en större hjul
hur man kan förhindra din bil förstärkare från överhettning
hur återansluta bilens kabelnät stereo kablage
hur du ansluter eftermarknaden bil belysning