hur man handlar en avlägsen bil förrätt

hur man handlar en avlägsen bil förrätt

En fjärrstyrd bil förrätt kan du kliva in i en varm och toasty bil på dessa kalla vinterdagar. Denna artikel kommer att ge dig värdefull information om olika typer av avlägsen bil förrätter, var du kan få dem gjort rätt, och vad du bör betala

Du behöver:. .
Märke /modell /år av ditt fordon
Nyckeln till ditt fordon.


1.
Avgöra vilken typ av sändare blir bäst för dig. En "sändare" är fjärrkontrollen som du vill använda för din bil. De flesta bilar idag kommer med en sändare som redan som låser och låser upp dörrarna. En del kallar det en "klicker" eller en "avlägsen". Det finns olika typer av sändare du kan använda för att starta bilen med:

Använda sändare som din bil levererades med:

Detta kan göras på Ford, Chrysler, Dodge , Jeep, General Motors, och Nissan fordon. Vanligtvis kan du installera en avlägsen bil förrätt till ett av dessa fordon som startar genom att trycka på "lås" knappen på din sändare 3 gånger. Några andra kräver att du trycker på "låsa, låsa, låsa" varandra.

Fördelen med denna typ av system är att underlätta för det. De flesta människor vill inte bära omkring en extra sändare bara för att fjärrstart sitt fordon. Nackdelen med denna typ av system är intervallet. De flesta fabrik sändare kommer att arbeta på ett avstånd av 50 till 100 meter som bäst, och kommer att försvagas med hinder i vägen. Starta din bil från en restaurang eller stormarknad är nästan omöjligt med ett system som detta, men kan vara användbart för att starta det från din dörr.


Knapp i Remote Bil Förrätter, och 3 knapp Remote Bil Förrätter

Detta kommer vara bäst för dig om du vill på 1000 meter eller mer, eller om du inte har ett fordon som anges i föregående stycke. En enda knapp fjärrkontroll bil förrätt består av en liten sändare med en knapp på den. Normalt skulle du startar din bil genom att trycka på knappen två gånger. En tre knappar fjärrkontroll bil Starter har en knapp för att starta bilen med, tillsammans med "lås" och "låsa upp"-knapparna. Detta är användbart eftersom det eliminerar behovet av att bära runt din fabrik fjärrstyrning avlägsen, men erbjuder också det bästa sortiment

Några bra enda knapp fjärrkontroll bil förrätter är följande:.
Prestigefyllt märke . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . APS901
Automatisera Märke . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . AM6. 2

Några goda 3 knappar fjärrkontroll Bil Förrätt är:
prestigefyllt märke . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . APS57a
Betjänad Märke . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 562T

Alla dessa har liknande kvalitet och räckvidd. Alla tillverkare listade gör många andra avlägsna bil förrätter med olika sändare former och storlekar, olika intervall, och priser. Det finns många bra märken som säljs på välrenommerade butiker runt om i landet. (Se steg på att hitta seriösa shop)
2
reda på om ditt fordon har ett datachip i nyckeln. .

Har du köpt din bil efter 2000 , du troligtvis har ett datachip i din nyckel. Dessa datachips hindra människor från att kunna kopiera din nyckel och stjäl din bil, dina checkar tändsystem för datachip varje gång bilen startas för att säkerställa att rätt nyckel används. Du bilhandlare kan berätta för dig om du har ett datachip i din nyckel.

Om du inte har ett datachip i din nyckel:

Awesome! Du kan enkelt (och billigt) har en fjärrkontroll bil förrätt installerats i din bilOm du inte har ett datachip i din nyckel.

Du är som de flesta av befolkningen, och kommer att behöva överväga följande . . .
Din bil startar inte om inte datachip är närvarande, end of story. Detta utgör ett problem vid installation av en fjärrkontroll bil förrätt eftersom tändningen inte "ser" ditt chip när den försöker starta bilen. Ett vanligt sätt att ta itu med denna levererar butiken med en av dina nycklar . . . det är rätt, ge dem ett av dina nycklar för evigt och aldrig få tillbaka det. Den kommer att användas för installation och offras för att göra den avlägsna bilen startmotorn arbete. Om du har 3 eller flera tangenter med ditt fordon kan detta vara ett bra alternativ, men det finns ett alternativ. Många butiker använder nu en "data modul" eller "bypass module" att replikera extra nyckel. Ofta blir det en extra avgift för detta, men med tanke på kostnaden för att ersätta en av dina fabrik nycklar kan vara så hög som $ 100-$ 300, en annan $ 45 till $ 75 för ett data modul är väl värt det.

Om du har en "Tryckknapp start" eller "nyckellös start" fordon såsom nyare Nissan och Lexus bilar, är en data-modul obligatoriskt.
3.

Välj en bra affär och få rätt pris:

lokala butiker:
Fråga runt, kolla din telefonbok, göra några telefonsamtal, använd huvudet. Har fjärrkontrollen bilen startmotorn de säljer kommer med en garanti? Hur länge? Har Garantin täcker material och arbete eller bara delar? En bra butik kommer garanti sitt utförande för livet, och typiskt delarna till 1 år eller mer. Viper varumärke produkter garanteras för livet, men se till att du ska "godkänd Viper handlare eller upphör garantin att gälla! Kontrollera också hur länge butiken har varit i branschen, kika i ryggen och även tala med en installatör om du kan.

Bilhandlare:
med bilhandlare gör din fjärrstart är detsamma som att ha en butik göra det, eftersom alla bilhandlare lägga ut sin eftermarknad elektronik ut på lokala kläder. Om du är vän med en av försäljarna du kan även fråga vad butiken som de använder, hehe. Med din fjärrkontroll bil förrätt göras på bilhandlare kommer att kosta dig mycket mer pengar för exakt samma sak. Låt dem inte skrämma dig om upphäver garantin, den "Magnuson Moss Garantier Improvement Act" skyddar konsumenterna mot detta. Om du får höra att din garanti kommer att ogiltigförklaras av en fjärrkontroll bil förrätt du får höra en lögn, eller om personen inte vet bättre

"Big Box"-butiker:.
Du vet vad jag talar om . . . och det är en dålig idé. Om du inte har en äldre bil eller en särskilt billig bil detta är en dålig idé. Dessa butiker kommer att ta ut mindre än en lokal affär, men du kommer att sluta betala för det två gånger. "Big Box" Affärernas en övningsplats för nya installatörer, och de verkar på volym, inte kvalitet. Du kan spara $ 50 eller ens 100 dollar, men vi talar om en bil som kostade dig minst $ 15. 000.

Tips och varningar


 • En bra fjärrkontroll förrätt installerats korrekt kommer att kosta dig överallt från $ 175 till $ 300 såvida den inte har några speciella funktioner. ett datachip i din nyckel kommer vanligtvis att priset ca $ 50 högre än grundpriset, så "flisas" nycklar kommer att göra att priset börjar runt $ 225 för en bra en. "Push Button Start" och "Keyless Start" bilar kommer brukar köra dig $ 350 och upp.
 • Se till att de installerar en switch huva pin! Denna växel tillåter inte fjärrkontrollen startmotorn att arbeta om fläkten är uppe. Det sista du vill är en mekaniker att väcka talan mot dig eftersom de förlorade ett finger när motorn startas. Detta är det första de utelämnar att minska kostnaderna med billigare jobb.
 • Förutsätt inte att eftersom en affärer är högre än ett annat är det de försöker överpris dig. Det finns en anledning till detta och de kommer gärna förklara för dig. Kom ihåg att dessa platser vill att ditt företag, och de vill att du ska komma tillbaka med en annan bil i framtiden. Se till att du känner dig bekväm med de människor som arbetar där och att de är uppriktiga. En varm, trevlig och kunnig säljare som förklarar bakgrunden till saker betyder oftast att installatörerna har en gemensam arbetsmoral. Igen . . . . gå med de bästa butik hittar du alltid! Även om det innebär att betala ytterligare $ 25 eller så.
 • Tänk på många japanska bilar har nycklar som "somnar" när bilen är igång. För att testa detta, börjar du bil och tryck sedan på låsa och låsa upp knapparna på dig fabrik sändaren medan bilen fortfarande. Om din doorlocks inte fungerar från sändaren medan fordonet körs, kommer de fungerar inte när bilen är fjärrkontrollen startas. I det här fallet kanske du vill överväga ett 3 knapp system med låsknapparna eftersom dessa eftermarknaden sändare kommer att arbeta med bilen igång. Den enda knapp bil förrätter listade tidigare också använda din doorlocks genom att hålla knappen intryckt i några sekunder när man närmar sig bilen. Detta är trevligt eftersom du inte behöver sätta nyckeln i dörren för att låsa upp bilen varje gång du fjärrstart det.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en stereo i en Chevy Cobalt
  hur man byter en bil konsol
  hur du anpassar en instrumentpanel ljus
  hur du installerar en bil larm i en Saturn Vue
  hur du installerar en bil larm i en Honda Prelude
  hur man väljer en nyans fönster färgton
  hur man kan jämföra bil dvd-system innan du köper
  hur man byter hydraulslangar
  hur man köper en larm crimestopper bil
  hur man köper en in-dash dvd-spelare till din bil