hur man byter packning för ventilkåpa i en Toyota Highlander

hur man byter packning för ventilkåpa i en Toyota Highlander

Om du äger en 2001 och 2004 Toyota Highlander, mer än sannolikt den tjänar som den sanna crossover fordonet som den var avsedd att vara. Erbjuder bil-liknande egenskaper och SUV mångsidighet, behöver din Toyota Highlander planerat underhåll och underhåll för att vara på topp. En form av detta underhåll är att byta ut ventilen packning

Du behöver:. .
Packning för ventilkåpa
Ventilkåpan packningssats.
Skruvmejsel.
Tyg RAG (ren).
Automotive motorn renare.
Skurborste.
Olja.


1.
Låt bilen motorn svalna. Detta kan uppnås genom att parkera bilen, lyft huven och låta bilen sitta sysslolös i ett par timmar.
2.
Koppla loss batterikabeln. Leta upp och koppla bort nummer ventilationsslang en. Leta upp och koppla bort nummer ventilationsslang två. Koppla ur och ta bort kåpan över motorn undermontaget nummer 1.
3.
Leta upp och dra ut kontakten motorn spolen. Leta upp och koppla bort montering motorn tråd. Med hjälp av en skiftnyckel, koppla ventilkåpan bultar. Lyft rakt upp, ta bort ventilkåpan. Ta bort ventilen packning. Detta kan kräva att en skruvmejsel används för att försiktigt knuffa packningen.
4.
Rengör packningen sittgrupp med bil motor renare, en skurborste och en ren trasa eller trasa. Se till att du tar bort alla partiklar kvar av den gamla packningen och all olja som fanns kvar i packningen sittgrupp.
5.
Placera den nya packningen i packningen sittgrupp. Omvänd stegen för att ta bort de delar och sätta allt på plats igen.
6.
Tillsätt olja till motorn och starta motorn. Låt bilen gå på tomgång i 10 till 15 minuter. Detta kommer att låta oljan att flytta till toppen av motorn, smörjande motorn som den gör.

Tips och varningar


 • Kontrollera att den plats du väljer att utföra underhåll tillåter det. Vissa stadsdelar, lägenhetskomplex och parker kan inte tillåta denna typ av funktion som ska utföras på plats.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar spinning fälgar
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Massachusetts
  hur man kan hyra ett installationsprogram för en bil ljudanläggning
  hur man får en handikappad registreringsskylt i New York
  hur man hittar alternativ till en subwoofer
  Felsökning av en bil subwoofer
  hur man hittar en mittkonsol system bil teater
  hur man installerar en monitor pekskärm i bilen
  hur man installerar bil inne Färgtoning
  hur man hittar en jeep kall system luftintag