hur du tar bort bilstereo

hur du tar bort bilstereo

Du behöver inte betala absurda priser till en mekaniker ta bort din gamla bilstereo. Oavsett om du uppgraderar till en ny modell eller helt enkelt byta ut din stereo, är borttagningen en snabb och enkel process. Genom att följa dessa steg kommer du att lära dig hur du tar bort bilstereosystem

Du behöver:. .
DIN verktyg
skruvmejsel.


1.
Titta på bilstereon och bestämma hur den är ansluten till din dashboard. Vissa stereoapparater använda fjädrande clips i kontakt med bilen. Att ta bort dessa behöver du ett par av samhällsomfattande U-formade stereo bort verktyg. Enligt DIN verktyg, de finns på de flesta järnaffärer och specialbutiker bil. Samtidigt sätter DIN verktyg i öppningarna på båda sidor och stereo bör komma ut smidigt.
2.
Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvar och bultar om stereon är bultad till instrumentbrädan. Detta kan ta en utredning om hur man hitta alla skruvar. Kontrollera askhylla och handskfacket. Håll koll på alla skruvar, bultar och klipp som du tar bort-du kommer sannolikt behöva dem för framtida bruk. Det finns särskilda trimma bort prylar, men först prova att använda en skruvmejsel om du vill spara den utgiften.
3.
Koppla stereo från bilens elektriska kontakter. Du kan behöva att tillfälligt ta bort antennkabeln för att nå kontakterna.
4.
Lossa stereons strömanslutningen. Det ligger nära förarsidan.
5.
Bort kontaktstycket kabelnätet. Den ansluter alla kablar för högtalarna i en plast-kontakt. Detta är placerad på baksidan av stereon.
6.
Byt ut alla bitar ur instrumentpanelen efter att framgångsrikt ta bort högtalarna. Ingen utsätts kabel eller mekaniska delar borde vara synlig. Om du når en återvändsgränd under det här steget, den bästa idén är att kontakta en upplevelse mekaniker för att allt är anbringas på rätt sätt.

Tips och varningar


 • Kontrollera att bilens motor och lampor är släckta innan du börjar processen med att ta bort stereon.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar eftermarknaden strålkastare
  hur man installera flera subwoofers i en bil
  hur du installerar en bil larm i en Dodge Durango
  hur du tar bort en bil platta stereo ansikte
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Hawaii
  hur man hittar en person genom sitt mobilnummer
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Maine
  hur man kan planera en resa med ditt system bilnavigering
  hur man fäster hjulet täcker till en Pontiac Vibe
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Maine