hur du installerar en soltak i en VW Passat

hur du installerar en soltak i en VW Passat

Installera en taklucka i en VW Passat kräver en stadig hand och specialverktyg. En taklucka i en VW Passat kan vara upp till 17 inches bred och 31 inches långt och gör körupplevelsen mer bekväm
1.
Förbered arbetsplatsen genom att lägga ut alla verktyg och delar som behövs för projektet. Tryck sätet hela vägen tillbaka och placera en plåt eller presenning över det inre av Passat.
2.
Håll skuggan facket upp på insidan av taket och pressa upp en skruvmejsel genom headliner på varje hörn, vilket gör en liten grop i taket. Tejpa fast mallen på taket med hjälp av dimples som guide. Ta bort headliner och stöd paneler.
3.
Borra ett hål genom en av de gropar och klipp ut mallen med plåtsax. Använd en fil på kanterna för att göra dem smidigt och ställa takluckan ram i öppningen för att testa passform. Göra eventuella ändringar som krävs och päls ren metall med primer för att motstå rost.
4.
Rengör botten av takluckan och köra en sträng tätningsmassa runt läppen. Släpp taklucka ram på plats och anslut klämring och skruvar, ta hand att inte dra dem.
5.
Montera resten av taket per den manuella instruktioner och städa upp eventuellt överskott tätningsmedel. Byt ut headliner med en rakkniv kniv för att göra eventuella justeringar.

Tips och varningar


 • överväga att installera en fabrik taklucka köpt direkt via en återförsäljare eller användas från en gård delar .


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en stereo i en Ford Focus
  hur man kan minska söm luckor när toning
  hur man köper tunga halsdukar lastbil
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Indiana
  hur man eftermontera ett stöd bil huvud
  hur man får rätt in-dash satellitradio
  hur krympslangen fönstret färgton på din bil
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Kansas
  hur man köper en absolut bil larm
  hur man bygger en bil subwoofer