hur du installerar en soltak i en Ford Taurus

hur du installerar en soltak i en Ford Taurus

Installera en taklucka i en Ford Taurus kräver speciella verktyg och en hög grad av precision, men du kommer att få bättre ventilation och en utomhusanläggning känsla. Ta bort takbelysning krävs när man installerar den största tak storlek 22 inches bred och 38 inches lång
1.
Förbered arbetsplatsen genom att lägga ut alla verktyg och taklucka delar, se alla de nödvändiga delarna kom i satsen. Tryck säten hela vägen tillbaka och täcka insidan av Taurus med en plåt eller presenning.
2.
Håll skuggan facket på taket inredning och kontrollera att det är minst 4 inches utrymmet på varje sida. Ta bort takbelysning om det behövs och dra headliner försiktigt. Se till takbelysning kablarna är ur vägen.
3.
Sätt skuggan facket på taket och använda en skruvmejsel för att göra en liten grop i taket i varje hörn. Tejpa fast mallen på taket med dimples som guide. Borra ett hål förrätt genom ett av gropar och skär ut taket med plåtsax.
4.
Jämna ut kanterna med en fil och testa montera taklucka ram. Gör justeringar om det behövs och päls de kala kanter med grundfärg för att undvika rost.
5.
Rengör botten av takluckan och köra en sträng tätningsmassa runt läppen. Ställ taklucka ram på plats och anslut klämringen och skruvar, dra inte för remsor hårt dem.
6.
Torka upp överflödig tätningsmassa med en trasa och montera resten av taklucka genom att följa instruktionerna i bruksanvisningen. Flytta takbelysning eller avsluta ledningarna med tråd nötter. Byt ut headliner, med hjälp av en rakkniv kniv för att göra några ändringar.

Tips och varningar


 • Håll takluckan på en Ford Taurus genom att smörja gummilisterna årligen med kisel .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper från Boston Acoustics bilens högtalare
  hur du installerar en billarm i en dodge ram
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Kalifornien
  hur du installerar en stereo i en Mitsubishi Eclipse
  hur du installerar en stereo i en Ford Mustang
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Florida
  hur man köper diesel avgassystem
  hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din SUV
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Alabama
  hur man köper en solförmörkelse enhet bil huvudet