hur du installerar en soltak i en Ford Focus

hur du installerar en soltak i en Ford Focus

Installera ett taklucka i en Ford Focus kräver en stadig hand och specialverktyg. En taklucka ger den öppna körupplevelse utan hård vind stötarna av en konvertibel. En taklucka i en Ford Focus kan vara upp till 17 inches bred och 31 inches lång. Att sätta en taklucka i en Ford Focus är ett bra sätt att göra körupplevelsen lite mer bekväm
1.
Förbered arbetsplatsen genom att lägga ut alla verktyg och delar som behövs för projektet. Tryck sätet hela vägen tillbaka och placera en plåt eller presenning över interiören.
2.
Håll skuggan facket upp på insidan av taket och pressa upp en skruvmejsel genom headliner på varje hörn, gör en liten grop i taket. Tejpa fast mallen på taket med hjälp av dimples som guide. Ta bort headliner och stöd paneler.
3.
Borra ett hål genom en av de gropar och klipp ut mallen med plåtsax. Använd en fil på kanterna för att göra dem mjuka och ange taklucka ram i öppningen för att testa passform. Göra eventuella ändringar som krävs och päls ren metall med primer för att motstå rost.
4.
Rengör botten av takluckan och köra en sträng tätningsmassa runt läppen. Släpp taklucka ram på plats och anslut klämring och skruvar, ta hand att inte dra dem.
5.
Montera resten av taket per den manuella instruktioner och städa upp eventuellt överskott tätningsmedel. Byt headliner på Focus med hjälp av en rakkniv kniv för att göra några justeringar.

tips och varningar


 • överväga att installera en fabrik taklucka köpt direkt via en återförsäljare eller användas från en delar gård.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en personlig registreringsskylt i Wisconsin
  hur man kan jämföra front bränning och nedåtriktad subwoofers bilen
  hur man tråd en cpu i en bil larm
  hur man får rätt in-dash satellitradio
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Arkansas
  hur man sätter HIDs på din RSX
  hur du tar bort oönskade exteriörbelysingen från ett fordon
  hur man regummerade däck
  hur man stänger av stöld system på bilar
  hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din minivan