hur du installerar en soltak i en Chrysler Town & Country

hur du installerar en soltak i en Chrysler Town & Country

Få fördelarna med en taklucka utan dyra installationskostnaden är ett stort projekt om Chrysler Town Country. Den största tak tillgängliga för Chrysler Town Country kräver flytta Takkonsol men mindre taklucka alternativ låta konsolen stanna på plats. Installera taklucka i en Chrysler Town Country kräver speciella verktyg och precision
1.
Lägg ut de verktyg och taklucka att se alla delar som behövs finns med i förpackningen. Lägg en plåt eller presenning över instrumentbrädan för skydd och sätta sätena hela vägen tillbaka.
2.
Håll skuggan facket på insidan av taket och kontrollera att det är minst 4 inches av utrymme runt magasinet. Flytta Takkonsol Om du installerar en stor taklucka. Poke ett hål genom headliner med en skruvmejsel i varje hörn av skuggan facket. Så hårt att grop taket en aning.
3.
Tejpa fast mallen på taket med dimples som guide. Gör ett hål i den punkt i en grop för plåtsax. Klipp ut taket med hjälp av mallen och fila kanterna på hålet tills den är slät. Tester passa takluckan ram och göra justeringar om det behövs. Lägg primer runt kanten för att förhindra rostangrepp.
4.
Rengör botten av taklucka ram och kör en sträng tätningsmassa runt läppen. Placera karmen i positionerna och anslut klämringen och skruvar, dra inte för hårt.
5.
Torka bort överflödigt tätningsmedel med en trasa och montera resten av taklucka per bruksanvisningen. Byt headliner och stöd ombord på Town Country med en rakkniv kniv för att göra justeringar.

Tips och varningar


 • Var extra försiktig vid mätning för att säkerställa en korrekt passform och ren installation.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer en nyans fönster färgton
  hur man byter bil matta
  hur man installerar en eftermarknad luftintag
  hur man använder bilden swiper bilen verktyg Färgtoning
  hur man får Lojack för en ny bil
  hur reparera en kort RAM-minne intag
  hur man installerar golv lampor i en bil
  Hur man väljer en DVD-spelare för din bil
  hur man installerar Harley lager avgaser
  hur du installerar en stereo i en Honda Prelude