hur du installerar en soltak i en Chrysler Sebring

hur du installerar en soltak i en Chrysler Sebring

Installera en eftermarknad soltak i en Chrysler Sebring gör körupplevelsen mer underhållande. Chrysler Sebring sedanmodeller har en dubbel plåttak och stöd som gör installationen mycket svårare och kräver expert installation. Coupe är en annan sak, men ändå kräver speciella verktyg och exakta mätningar

Du behöver:. .
Ark eller tarp
Skruvmejslar.
Borra och bits.
Plåt sax.
Metal-fil.
Metall primer.
Razor kniv.


1.
Förbered arbetsplatsen genom att lägga ut takluckan delar och verktyg som krävs för projektet. Kontrollera alla delar och läs noga igenom bruksanvisningen som installation varierar något för varje taklucka.
2.
Placera en presenning eller lakan över interiören, håll skuggan facket på taket interiör, och kontrollera att det är minst 4 inches av utrymmet på varje sida. Kör en skruvmejsel igenom headliner i varje hörn och grop metallen något.
3.
Ta bort headliner, support styrelse och tak stag. Tejpa fast mallen till toppen av taket på Sebring använda dimples som guide. Gör ett hål genom en av dimples för plåtsax och klipp ut taket genom att följa mallen.
4.
Arkiv kanterna på öppningen till en smidig och testa montera taklucka ram . Gör justeringar om det behövs och prime metallen för att undvika rost. Rengör botten av taklucka montering och Applicera en sträng tätningsmedel runt läppen av ramen.
5.
Ställ karmen på plats och anslut klämringen och skruvar se till att inte åt för hårt eller remsor något. Rengör överflödigt tätningsmedel och montera resten av taklucka. Byt headliner och stödja styrelsen och det gör alla nödvändiga ändringar med rakblad kniv.

Tips och varningar


 • Installera en låg kvalitet taklucka leder till tidig läcker, vindbrus och till och med anpassningen frågor.


 • Relaterade artiklar


  hur man bestämmer tryck som behövs för hydrauliska system
  hur man köper från Boston Acoustics bilens högtalare
  hur räkna ut vilken storlek däck du behöver med en större hjul
  hur du installerar en ny bil platta stereo ansikte
  Hur man väljer ett navigationssystem för din bil
  hur du anpassar en bil horn
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Maryland
  hur man montera en dragkrok på en bil
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Washington
  hur man får erbjudanden på däck