hur du installerar en bil larm i en Mitsubishi 3000GT

hur du installerar en bil larm i en Mitsubishi 3000GT

Den kraftfulla Mitsubishi 3000GT är ett Customizer dröm och en av de första projekten är att installera en anpassad larm. Detta projekt kräver en tydlig förståelse av bil elektriska system och flera timmar. Installationen kräver fungerar genom att känna när du installerar bakom de snäva gränserna på instrumentbrädan och tar mycket tålamod
1.
Öppna larmsystemet och läsa manualen noggrant. Öppna huven och ta bort den positiva batterikabeln. Leta upp en öppen plats i motorrummet och montera larmet sirenen. Kör kablarna till brandväggen på förarsidan.
2.
Anslut larmet makt kabeln till den positiva batterikabeln. Foder alla sladdar genom hålet längst till förarsidan, under servostyrning cylindern. Skjut förarsätet hela vägen tillbaka och höja ratten. Nå under instrument mot utsidan hörnet för att hitta den siren och strömkablar. Dra ut kablarna från under instrumentbrädan.
3.
Fäst larm Power Lock-modulen till makten låsrelä bredvid säkringsskåpet. Borra ett litet hål i en tom streck slot för LED-ljus och knäpp fast den på plats. Placera modulen larm kontroll på brädan och ansluta alla kablar.
4.
Leta startern kabeln i rattstången och montera börja stänga av reläet. Anslut relä till styrmodulen. Installera stötsensor och eventuella ytterligare alternativ genom att följa tillverkarens instruktioner.
5.
Se alla kablar är anslutna till styrenheten och nå under instrument, direkt under ratten . Hitta en tung tråd bunt och säkert styrenheten till den med buntband.
6.
Anslut den positiva batterikabeln och testa larmet. Justera känslighet nivåer som behövs och säkra alla lösa sladdar med buntband.

Tips och varningar


 • Många auktoriserade återförsäljare larm hålla specialerbjudanden som inkluderar gratis installation.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en Blaupunkt enhet bil huvud
  hur man köper en stridssignal enhet bil huvud
  Hur får man en tallrik specialitet licens i New Jersey
  hur du installerar en ny bilstereo
  hur man får Lojack för en ny bil
  hur man kan förbättra gas körsträcka genom att ändra dina däck
  hur man köper en solförmörkelse enhet bil huvudet
  hur man på nytt kon dina högtalare
  hur du installerar en bil larm i en Honda Prelude
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Iowa