hur du installerar en bil larm i en Honda Accord

hur du installerar en bil larm i en Honda Accord

Installera en eftermarknad larm i Honda Accord är lättare än de flesta fordon på grund av ett förberett system i gruppcentralen. Ytterligare tillägg såsom fjärrstart, personsökare anmälan och GPS-tracking system är alla tillgängliga från larm tillverkare. Installera ett larm i Honda Accord kräver kunskap om fordons elektriska system och verktyg
1.
Öppna huven och koppla den positiva batterikabeln. Bort säkringen lock under instrument på förarsidan och tryck i förarsätet hela vägen tillbaka.
2.
Identifiera de vita och svarta dörrlås trådar igång och bifoga larmet dörr lås relä. Hitta vit makt kabel och anslut larmet makt tråd.
3.
Hitta ett öppet område i motorrummet på Accord och montera sirenen mot motorn för att begränsa vatten exponering vid körning . Dra kabeln längs kroppen eller brandväggen på förarsidan. Träd wiren igenom brandväggen med hjälp av befintliga hål.
4.
Montera stötsensor enligt tillverkarens rekommendation och kör kablarna till förarens sida av instrumentbrädan. Leta reda på svarta och vita börja döda tråd i tändningen selen och fäst börja inaktivera reläet.
5.
Fäst modulen larm kontroll så långt in i instrumentbrädan som möjligt med buntband och kontakt makten, dörrlås relä, siren och börja stänga tråden till styrmodulen. Anslut den positiva batterikabeln och testa larmet. Justera känsligheten som behövs och säkra alla lösa trådar.

tips och varningar


 • billarm är avskräckande och inte ett alternativ till att ta bort nycklar, låsa dörrar och värdesaker gömma när bort från fordonet.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar ventilen ut i hydraulik
  hur man soppa upp en Honda Civic
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Maryland
  hur man hittar en video-system som passar i din bil
  hur nyans dina egna fönster
  hur man kan jämföra system för bilar Datorspelsåret innan du köper
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Kentucky
  Hur man väljer ett fordon kompass
  hur du redigerar en bil
  hur man installerar skärmar, på en 2009 corolla s