hur du installerar en bil larm i en Ford Focus

hur du installerar en bil larm i en Ford Focus

Ford Focus är populär bland customizers och installera en bil larm är en prioritet. Installera ett larmsystem på Ford Focus kräver stora ledningar färdigheter och en klar förståelse av bil elektroniska system. Populära alternativ att ta under detta projekt är fjärrstart och makt fönster aktivering med mer komplexa system. Installera en grundläggande larm i Ford Focus tar cirka två timmar
1.
Läs larmet bruksanvisningen noga och hålla den tekniska support nummer för larmet hands i fall du har frågor. Öppna huven och koppla den positiva batterikabeln. Anslut kabeln larm makt till den positiva batterikabeln och kör den längs brandväggen på förarsidan.
2.
Montera sirenen på en öppen plats i motorrummet i Focus, mot motorn att begränsa vatten kontakta när du kör. Skjut förarsätet hela vägen tillbaka och ta bort skruvarna som håller botten på ratten fall på plats.
3.
Identifiera startmotorn tråd och bifoga börja stänga av reläet. Anslut strömkabeln låsa modulen till låsrelä bredvid säkringsskåpet. Borra ett litet hål i instrumentbrädan för LED-ljus och knäpp fast den på plats.
4.
Installera stötsensor per den manuella instruktioner och dra ledningar under instrumentbrädan. Mata makt och sirenen ledningar genom brandväggen och ansluta dem till larmet styrmodul. Fäst resten av kablarna till larmet och fäst det så långt tillbaka i streck som möjligt. På modeller före 2008 Plats styrmodulen bakom radion för förbättrad säkerhet.
5.
Anslut den positiva batterikabeln och testa larmet. Justera känsligheten som behövs och säkra alla lösa sladdar med buntband.

Tips och varningar


 • 2008 och senare modeller av Ford Focus avancerade data kablage som kräver expert installation och specialdelar.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en stereo i en Toyota Camry
  hur man köper däck bygger på enhetliga däck kvalitetsklass
  hur man byter ett horn i en Acura Integra
  hur du tar bort en taklucka
  hur du anpassar en bil inredning med tyg-material
  Hur man köper Sirius Stratus
  hur du installerar en stereo i en VW Beetle
  hur man får bättre mpg genom aerodynamik!
  hur du ansluter en iPod till en bilstereo
  hur man installerar pumphuvuden i hydraulik