hur man kan öka bilens gas körsträcka

hur man kan öka bilens gas körsträcka

Med ökande gaspriserna och desto mer brådskande behovet av att skydda miljön, öka bilens gas körsträcka är ett bra sätt att spara pengar och hjälpa miljön
1.
Drive hastighetsgränsen eftersom det tar mer gas för att öka till högre hastigheter, och när du så småningom sluta, eliminerar du den hastighet du byggt upp.
2.
Kontrollera bilens däcktrycket är på optimal nivå. För mycket eller lite däcktryck minskar bilens gas körsträcka.
3.
vid rött ljus där du förväntar dig en måttligt lång väntan, avbröt bilens motor. Nej: Du inte använder mer energi att starta bilen igen än du spara eftersom du använder batteriet som får fyllas på när du kör. Tomgång är en stor källa till minskad gas efficicency.
4.
Om du kör en pickup, överväga en insida av mesh för ryggen grinden. Detta kommer att göra din bil mycket lättare och öka din mpg-talet.
5.
När skillnaden är inte alltför stor, rulla ned fönstren istället för att använda A /C. Skillnaden i gas körsträcka är faktiskt ganska stor mellan dessa två alternativ.
6.
Gör dig av med skräp. Ta ut din golfbag, basket, extra skor, eller vad skräp ligger runt din bil. Kom ihåg, den ljusare desto bättre.
7.
Alltid har ren luft filter.
8.
På några eftermarknaden förbättringar som "blade din bil "och" spiralmax ". Men håll i minnet att dessa åtanke skada din motor, och att garantin, så överväga riskerna.
9.
Kör en manuell växellåda. Det kommer att förbättra din gas körsträcka i jämförelse med din "slushbox", gör du en mer engagerad förare, och spara pengar. De extra styra en stickshift ger du verkligen kan du styra din varvtal samt hålla dem på ett minimum.
Tio.
Om du inte ett stickshift bil har, accelerera långsamt så din bil skift upp vid lägre varvtal.
11.
Coast så mycket som möjligt och sluta låta dina bromsar gör bromsning. Låt din fart bära dig och vänta på friktion för att ta dig till ett stopp. Det gör underverk för din gas körsträcka.


Relaterade artiklar


hur du lägger belyser att en retuscherade träfibrerna målning
hur man installerar en kompressor
hur man köper Blaupunkt högtalare
Hur får man en personlig registreringsskylt i Hawaii
hur man hittar en mittkonsol system bil teater
hur man kan öka motorns prestanda med en kort RAM insugningssystem
hur man köper en Pioneer AVIC i streck övervaka
hur du lägger pärla koncentrat till auto måla
hur man installerar ett panorama taklucka
hur man installerar en asianwolf bil larm ledde scanner visuella Stöldskyddande