hur man installerar AP2 avgassystem tips på en AP1 S2000

hur man installerar AP2 avgassystem tips på en AP1 S2000

De tidiga modell S2000 medföljde en tråkig runda slutrör, som Honda ersatts av en mer modern letar ovala toppen på senare modeller. Montering av ovala tips direkt på tidigare AP1 avgassystemet fick dem att sticka ut för långt och skrapa vid inresa uppfarter. Med en enkel modifiering, AP2 tips passar perfekt på AP1 avgaser
1.
Lyft bak i bilen ca 6 inches utnyttja sida domkraftsfästen. Stöttning bilen upp ger mer plats för att göra de nödvändiga nedskärningarna utan att vara ORMMÄNNISKA.
2.
Avlägsna insexskruvarna på den gamla tips försiktigt så att inte bryta dem. Använd ett smörjmedel på rostiga eller envisa bultar. Dra tips tillbaka genom att vrida dem fram och tillbaka tills de kommer gratis.
3.
Torka bort rost och smuts från avgasröret med en gammal trasa och mäta två inches i från slutet av röret. Använd en permanent spritpenna att dra en rak linje runt åtkomliga delen av avgasröret.
4.
Klipp slutet av röret av från ett skärverktyg, skärbrännare eller bågfil. Rengör avskurna ändan av röret och slipa ner alla grova eller vassa områden se till att inte ta bort ytterligare röret.
5.
Placera nya tips på avgasröret och justera längden Om du vill ställa tillbaka dem ytterligare. Se till att du lämna minst två inches för att fästa spetsen.
6.
Dra åt muttrar på varje spets och utsikten från baksidan av bilen. Gör eventuella ytterligare justeringar vinkel och njuta av den moderna utseendet på AP2 på AP1 S2000.


Relaterade artiklar


hur man köper en Coby mobilt videosystem
hur man får en handikappad registreringsskylt i Minnesota
hur man köper bluetooth telematik för din bil
Hur får man en personlig registreringsskylt i Louisiana
hur man får en handikappad registreringsskylt i Alaska
hur man blir en specialitet bilmekaniker
hur man köper en Jensen enhet bil huvudet
hur man köper en Blaupunkt enhet bil huvud
hur man får bilstereo installationen utbildning
hur man installerar ny anläggning skruvar på en bilstereo