hur man gör en bil magnet

hur man gör en bil magnet

Att göra bilen magneter på din dator är lätt om du har rätt programvara och en kreativ stil. Alla typer av magnet du ser på varje bil kan återskapas av någon med rätt programvara på en persondator. Uttrycka dig är den mänskliga naturen, så gör det med en bil magnet

Du behöver:
Gratulationskort programvara
. Magnetiska ark.
Bläckstråleskrivare.
Vass sax.


1.
Öppna gratulationskort programmet. Någon av mallarna i programmet kan användas som en magnet, så det är bara plocka din favorit eller vara kreativ och skapa din egen. Den vanligaste mallen för att göra en magnet är att öppna en affisch mall och detta sätt kan du skapa några flera bilder på en magnetisk plåt.
2.
Designa din bil magnet för att återspegla din personliga stil, väljer en bra stilstorlek. Användning kan använda illustrationer finns på Internet för bil magneter, eller helt enkelt skanna ett foto som du har tagit till datorn och importera den till din bil magnet projekt ger en personlig touch. Helt enkelt ordna bilderna på mallar tillsätt bokstäver och skriva ut.
3.
skriva ut en vanlig kopia på slätten skrivarpapper att se saker och ting verkar bra för dig som en papperskopia. Ändra din design om det behövs och skriva ut på vanligt skrivarpapper, genom att använda detta papper du inte slösar magnetark
4.
Skjut magnetiska papper i skrivaren, med den vita sidan ned så att din bil magneter tryckt på rätt sätt. Observera att på grund av tjockleken på magnet ark, du bara kan mata dem i en i taget.
5.
Skriv bilen magneter som vanligt, med en hög DPI-inställning. Ställ in hela magnetark undan på ett bord så att de kan lufttorka lite innan du skär dem. Klipp sönder dem med stark sax.

Tips och varningar


 • Magnetiska bil magneter är perfekta för små företag eller något personligt, eftersom de kommer att hålla fast någon metallytor.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en tallrik specialitet licens i Arkansas
  hur man väljer rätt solglasögon för din sport
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Colorado
  hur man hittar alternativ till en subwoofer
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Missouri
  hur man köper teleskopiska sidospeglar
  hur att shoppa en åktur
  Hur får man en personlig registreringsskylt i New York
  hur man installerar en flyttbar taklucka
  hur man installerar dragkrok för släp