hur du installerar en stereo i en Honda Prelude

hur du installerar en stereo i en Honda Prelude

Honda Prelude var en sportbil som byggdes från 1978 till 2001. Populär bland Honda entusiaster på grund av sin modifiering potential visas Prelude på många bilträffar över hela landet. Uppgradering av försämrade stereon är mer en nödvändighet än en möjlighet för alla som vill musik medan du kör

Du behöver:.
Skruvmejsel
Stjärnskruvmejsel.
Kabelstam adaptern.


1.
Lossa kabeln från bilbatteriet att hålla oavsiktlig shorts från att skada det elektriska systemet. Skriv ner säkerhetskod ursprungliga stereo och förvara den på ett säkert ställe.
2.
Peta bort plast trim ring runt huvudenheten och styr klimatet med en skruvmejsel. Sätt en bit tunt tyg under spetsen skruvmejsel för att minimera att repa plastbitar.
3.
Bort de fyra skruvarna som håller stereo på plats och dra ut radion. Fickan fäster på undersidan av huvudenheten församling och kommer att glida ut också.
4.
Skruva den övre och nedre skruven från framsidan av ramen, och dra huvudenheten genom fronten. Sätt in den nya huvudenheten i ramen och säkra den nya stereon fronten.
5.
Dra ut det gamla ledningsnätet och knäpp i det nya kortet. Anslut adaptern till baksidan av stereo och skjut radio och ram i instrumentbrädan.
6.
Testa stereo för att se till högtalarna och inställningen fungerar. Byt trim och gjutning innan justering av nya Honda Prelude stereo din personliga smak.


Relaterade artiklar


hur man installerar eftermarknaden strålkastare
Så här handlar för företag Färgtoning
hur man kan öka hydraultryck
hur reparera en kort RAM-minne intag
Hur får man en personlig registreringsskylt i Oregon
hur man installerar en eftermarknad ljuddämpare
Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil
hur man köper en stridssignal enhet bil huvud
Hur får man en funktionsnedsättning registreringsskylt i Illinois
hur man väljer en nyans fönster färgton