hur du installerar en stereo i en Cheva corvette

hur du installerar en stereo i en Cheva corvette

Ger enastående prestanda och köregenskaper är Chevy Corvette sportbil Amerika. De många inkarnationer av Chevy Corvette går tillbaka till 1953, när den första modellen hit utställningslokaler. Några grundläggande verktyg och en GM monteringssats är allt du behöver uppgradera stereon i Corvette-modeller år mellan 1984 till 1996
1.
Koppla bort den negativa strömmen från batteriet terminalen och spänn fast från att röra vid någon metall. Skjut säten hela vägen tillbaka för att ge plats att manövrera i trånga cockpiten på Chevy Corvette.
2.
Ta bort ram runt radio och kontrollerat klimat genom att försiktigt bända ett hörn borta från instrumentbrädan. Upprätthåll lätt tryck tills alla klippen har släppts och ramen är gratis.
3.
Leta de fyra skruvarna som håller stereo på plats och ta bort dem med en Phillips skruvmejsel. Dra radion från instrumentbrädan och strömkabeln kopplas bort och antennen. Håll kablarna från att falla tillbaka in i instrumentbrädan.
4.
Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga ledningsnätet genom att bryta koppla ihop ändarna. Montera den nya radion i GM monteringsbrygga och ansluta kabelnätet och antenn på baksidan av radion.
5.
Skjut stereo och montering montering i instrumentbrädan och fäst den i plats med Phillips huvud. Byt ut negativa batterikabeln och sätta på radion.
6.
Testa radion för att se alla talare fungerar och den nya huvudenheten kontrollerna fungerar. Knäpp bezel tillbaka på plats och njuta av ljudet av den nya stereon.

Tips och varningar


 • inte Försök att ersätta en Bose eller Delco-Bose system utan hjälp av en professionell.


 • Relaterade artiklar


  hur du lägger upp skannade kartor till en GPS
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Kansas
  hur man kan öka bilens gas körsträcka
  hur man installerar spinning fälgar
  hur man installerar en bärbar dvd i en bil
  hur man installerar luftsystem fjädringssystem i en bil
  hur man konstruerar och tillämpa anpassade rand dekaler för din bil
  hur man får Lojack för en bil du redan äger
  hur du redigerar en bil för bättre prestanda
  hur man integrerar din iPod till din bilstereo