hur man stänger av stöld system på bilar

hur man stänger av stöld system på bilar

Ett stöldskydd är ett utmärkt val som kommer beståndet eller standard på vissa nyare modeller av bilar. Systemet förhindrar att din bil blir stulen och kommer i vissa fall låsa motorn när den känner av ett hot. Som orsakar ett allvarligt problem ibland eftersom det kan låsa sig utan anledning vilket innebär att du inte kan starta bilen. Om detta händer måste du stänga av stöldskydd genom att lura bilen att tro att hotet har passerat

Du behöver:. .
Manuell

Look


1.
Titta på instrumentbrädan för ett ljus som indikerar ett stöldskydd. På de flesta fordon bör det stå "stöld system" under ett litet ljus. Detta visar att du inte har ett stöldskydd på din bil och att det nu fungerar.
2.
Kontrollera kablarna under bilen att se till att ledningarna är intakt och att de inte är lösa eller fattas. Du kan upptäcka vad ledaren i din stöldskydd genom att titta på instruktionsboken som följde med din bil, eller genom att låna en handbok från biblioteket.
3.
Undersök ditt batteri för att försäkra att den fungerar. Om batteriet är dött, kommer din bil att göra en mjuk virvlande ljud eller motorn kommer bara klick när du försöker och vänd på den. Har bilen hoppa igång om batteriet är urladdat.
4.
Sätt dina nyckeln i tändningslåset och vrider handen framåt. Du vill den invändiga belysningen och radio att komma på, men inte själva motorn. I vissa fall kan du behöva vrida nyckeln tillbaka för att göra detta, men det beror på märke och modell av fordonet.
5.
Vänta minst tio minuter innan du tar bort nyckeln. Detta rum några tryck på batteriet så du måste se till att batteriet fungerar innan du gör detta. Efter 10 eller 15 minuter kommer stöldskydd på din bil stänga av sig själv och du ser ljuset på instrumentpanelen släcks. När detta händer kan du börja enkelt din bil.

Tips och varningar


 • Du kan ta bilen till verkstad eller återförsäljare om du behöver, men I de flesta fall kommer de att ta samma steg som beskrivs här att fixa bilen.
 • Vänta tills lampan på instrumentbrädan slocknar innan du försöker starta bilen. Genom att försöka göra det innan ljuset släcks kan du tömma batteriet.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar ett dragkrok på en Toyota Prius (för en cykel rack)
  hur man förbereder en bil yta för målning
  hur man installerar en popup-taklucka
  hur man köper en prestanda avgassystem för en lastbil
  hur man köper högtalare pionjär bil
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Minnesota
  hur man installerar ventilen ut i hydraulik
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Massachusetts
  Hur man väljer en DVD-spelare för din bil
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Kentucky