hur man kopplar bilens kabelnät stereo kablage

hur man kopplar bilens kabelnät stereo kablage

Bilstereosystem är en av de mest uppgraderade funktioner i ett fordon. Det kan göras i bekvämligheten av ditt eget garage med lite erfarenhet, tålamod och rätt kunskap. Det är viktigt att vara extremt noggrann med att koppla ur och återansluta av bilstereons kabelnätet
1
. . Ta bort instrumentbrädan plattan eller konsol att avslöja hur stereon är ansluten till fordonet. Du måste ta bort de 2 fästskruvarna på undersidan av stereon. Placera dessa på en säker plats efter att kontrollera dem för strippning eller korrosion. Om de är skadade, byt ut dem.
2.
Dra stereo ur instrumentbrädan tillräckligt långt för att avslöja kablar anslutna till baksidan av stereon. Du kommer att se det finns ett kabelnät. Detta är samma som när du tar bort högtalarna. Om du vänder talaren över, ser du det finns ett kabelnät klippt till baksidan.
3.
Dra kabelstammen från baksidan av bilstereon att ta bort det från denna komponent. Ställ in stereo någonstans ren och säker så att den inte störs eller bryts medan det väntar på att installeras. Gå tillbaka till högtalaren och lossa ledningarna som klipps in på baksidan av högtalaren. Om det inte lossnar lätt, vicka den lite. Dra inte för hårt eller det kommer att bryta.
4.
Avlägsna metallbur från baksidan av högtalaren, kan det vara lite svårt som baksidan av varje högtalare är ett stort magnet. Detta bör helt ta bort kabelnätet.


Relaterade artiklar


hur man köper tunga halsdukar lastbil
hur man kan minska hydraultryck
hur man väljer hydrauliska pumpar
hur man köper all terräng däck
Hur får man en tallrik specialitet licens i Missouri
hur blöda hydraulslangar
Så här handlar för företag Färgtoning
Hur får man en personlig registreringsskylt i Illinois
hur reparera en kort RAM-minne intag
hur man kopplar bilens kabelnät stereo kablage