hur man installerar automatisk glas

hur man installerar automatisk glas

Glaset i din bil kan gå sönder någon gång. Även om det är ett svårt jobb, kan du ersätta det själv med lite kunskap om glas och lim. Se till att du vet de grundläggande stegen innan du försöker installera auto glas

Du behöver:.
Auto glas
Packning.
Lim.


1.
Kontakta detaljhandeln glas butik. Låt dem veta märke och modell av din bil, samt placeringen av fönster som är trasiga.
2.
Köp auto glas du behöver installera. Prata med återförsäljaren om att limmet som krävs för att göra jobbet rätt. Välj ett lim som fungerar bra i området där du bor. Den måste hålla din auto glas på plats, även när utmanas av ett vrak eller kraftiga vindar.
3.
Ta bort alla packningar på din auto glas. Du måste ersätta dessa för att vara säker på att det finns några områden som kan orsaka läckage.
4.
Rengör smuts och fett som har samlats i området kring auto glas. Var noga med att inte rengöra så flitigt att du skrapa lacken.
5.
Täta runt glaset med särskilda sealer gjorda för detta ändamål. Montera packningen direkt på tätningen.
6.
Följ upp med den nya auto glas. Ställ glaset i spåret av packningen. Arbetet runt glaset, dra packning upp och över glaset när du går. Använd en plastskruvmejsel-liknande verktyg för detta ändamål.
7.
Kör en liten pärla av tejp runt kanten, under packningen för att vara säker förseglingen är klar. Låt torka och rensa alla felaktiga självhäftande med ett rakblad

tips och varningar


 • Nyare bilar inte får använda packningar. De använder uretan lim för att göra jobbet på auto glas.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en tallrik specialitet licens i Delaware
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Pennsylvania
  Hur man väljer ett fordon kompass
  hur man köper bluetooth telematik för din bil
  hur man försäkra bildäck
  hur man använder chiseler
  hur man får delar till en taklucka
  hur man ändrar tändhatten-Evo IX
  hur du väljer en kort RAM-minne intag
  hur man får Lojack för en bil du redan äger