hur man installerar artighet lampor på en Plymouth neon

hur man installerar artighet lampor på en Plymouth neon

Installera artighet lampor på en Plymouth Neon är en av de enklare eftermarknaden alternativ för att installera. Många nyare fordon kommer med artighet ljus, men om din inte har dem, installera några för mindre än $ 10, lägger stil och säkerhet till din Plymouth Neon

Du behöver:. .
Peeling tång
Isolering tejp.
5 fot i 18-gauge dubbel tråd.
Två # 158 glödlampor.
Två GM sidoljus uttag.


1.
Lossa batteriets minuspol innan du gör något med bilens elsystem. Leta reda på säkringsboxen under vänster sida av instrumentbrädan och ta bort locket. Hitta och ta bort den gröna reläet. Den är större än de andra säkringarna och ligger i botten av säkringsdosan.
2.
Använd 18-gauge wire att ansluta en kabel till terminal nummer två av reläet. Anslut den andra änden till terminal nummer fyra. Detta bör göras efter klippa av kabeln ner till storlek med peeling tång. Du kommer att göra många applikationer med fem meter på tråd.
3.
Dra tråden genom öppningen under säkringsdosan och bakom instrumentbrädan. Anslut den tillbaka till reläet. Hand mäta kabeln så lampan kommer att placeras under strecket i mitten, strax ovanför gaspedalen. Klipp kabeln till rätt längd för detta. Anslut kabeln till uttaget.
4.
Kör den andra delen av den parade ledningen bakom konsolen till passagerarsidan och koppla den till andra uttaget. Tejpa alla ledningar med isolerande tejp. Anslut glödlampor till uttag och fäst dem med buntband. Kontrollera om nödvändiga justeringar efter att åter knyta batteripolen. Lamporna ska slå på när dörren öppnas och stängs av när den stängs.


Relaterade artiklar


hur man köper själv pumpning av däck
Felsökning av en bil subwoofer
hur man byter en in-dash satellitradio
hur man får en handikappad registreringsskylt i Kalifornien
hur man installerar fönster färgton på stillastående glas
hur man köper en valfri minnesmodul för bilens navigationssystem
hur man får bilstereo installationen utbildning
hur man bedömer kraftbehov för en bil subwoofer
hur man kan få gratis satellit-radio
hur man får delar till en taklucka