hur man får delar till en taklucka

hur man får delar till en taklucka

Så du älskar din bil, men din taklucka har sett bättre dagar och skulle behöva lite reparation. Naturligtvis har detta har lämnat dig undrar hur du kan få delar till din gamla taklucka. Lyckligtvis är det enklare än någonsin att få delar till din taklucka eftersom det finns flera källor till även de som är helt oerfaren med bilreparationer
1.
Bestäm vilket märke och modell taklucka du har. Tyvärr delar för soltak är inte standardiserade, så genom att bara använda någon del som påminner om vad du har på din taklucka får inte vara en så bra idé. Om din taklucka installerades av fabriken, då ditt bästa är att kontakta din lokala återförsäljare. Men om din taklucka är en efter marknaden modell, då kan du kontrollera din manual monteringssats. Om du inte har din manual, eller om du köpt bilen som används och är osäker på om den är en fabrik eller efter marknadsmodell, titta noga omkring takluckan glas och ram att hitta några ledtrådar.
2.

Ring din lokala taklucka installation butiken om du är osäker på namnet för särskilda taklucka delar du behöver. Att veta det exakta namnet på den del kommer att vara ytterst användbart när man försöker spåra den del med återförsäljaren som du väljer.
3.
Ta reda på om din taklucka fortfarande omfattas av garantin. Om så är fallet, helt enkelt ta bilen till återförsäljaravtalet för att få de delar du behöver om du har en fabrik taklucka. Om du har en efter marknaden taklucka bör du kontakta tillverkaren, som sedan antingen skepp du delar till din taklucka, eller kommer de att ge dig en lista med återförsäljare som kommer att hedra din garanti.
4.

Tänk ombyggda delar över nya delar. Renoverade delar i allmänhet bärgats från andra fordon och repareras och rengöras tillbaka till de normer för en ny del. Renoverade delar är nästan alltid billigare än ny taklucka delar, och kan beställas från i princip alla bilar butik som du kan få nya taklucka delar.
5.
Shop online. Alla dessa webbplatser erbjuder renoverade delar samt nya delar, och takluckan Doctor erbjuder även assistans om du behöver hjälp med att hitta rätt reservdelar.
6.
Hitta rätt delar till din taklucka även om den inte längre tillverkas, genom att söka efter de delar på lokal skräp eller meter bärgningen. Vänj dig Parts har en state-of-the-art sökmotor som låter dig söka efter rätt delar på alla dina lokala registrerade skräp meter utan att få händerna smutsiga genom skrubbning varven dig själv.


Relaterade artiklar


hur man försäkra bildäck
hur man installerar en backspegel övervaka i bilen
hur man kan öka motorns prestanda med en kort RAM insugningssystem
hur man värma upp en bil
hur man köper från Boston Acoustics bilens högtalare
hur man kan hyra ett installationsprogram för en bil ljudanläggning
Hur får man en personlig registreringsskylt i Georgien
hur man hittar en Lojack återförsäljare
hur man installerar fönster färgton på stillastående glas
hur man får Lojack för en ny bil