hur du väljer en bil subwoofer

hur du väljer en bil subwoofer

För att välja rätt bil subwoofer, måste du fundera på vilken typ av musik du föredrar att lyssna på och vilka funktioner du behöver en ljudanläggning att ha för att maximera ditt lyssnande. Först fundera hur du vill att subwoofern ska utföra. Jämför sedan lämpliga produkter genom att undersöka olika tillverkare och priser prissättning
1.
Bestäm storleken på subwoofern du behöver, beroende på hur stark du vill att basen ska vara. Subwoofern återger bastonerna i musiken, och den större storleken på subwoofern, desto kraftfullare sin bas-återgivningen funktioner är. Kom ihåg att utrymmena inuti bilen är mycket mindre än även den minsta rummet i ditt hem, så medan en 8-tums subwoofer kanske inte blåsa bort dig i ditt sovrum, kommer det att klippa fönstren av din bil.
2.
Välj en mindre subwoofer om du vill måttlig men fyllig bas, och en större om du vill dominerande bas. De mindre bil basar ca 6 till 6 1 /2 inches i storlek, medan en 10 -. . Och 12-tums bashögtalare i bil är kraftfull nog att väcka de döda
3
Välj mellan en tub inhägnad och en låda låda. Fördelen med röret kapslingar är att de har ampere byggt rätt i, och de är lätta att flytta om du vill flytta subwoofern ståndpunkt. Bazooka Mobile Audio är den ledande tillverkaren av rör-kapsling bil subwoofer (se Resurser nedan).
4.
få en box låda om du vill njuta av fördelen med att lägga till din egen förstärkare och föredrar frihet att välja egna märke av subwoofer till fall i lådan. Rör kapslingar inte ger dig det här alternativet.
5.
Välj en subwoofer som är gjort i ett hållbart men billigt polymer, såsom polypropen. De mest billig bil subwoofers är framför allt byggt av papper, vilket kan räcka men är inte särskilt hållbart.
6.
Kom ihåg att du förbättrar ljudkvaliteten genom att skikta subwoofern komponenter och tillåter gott om utrymme att montera enheten. Den mängd utrymme du har i din stam (eller var du vill montera det) är en viktig faktor när man väljer en subwoofer.
7.
Läs mer om de märken som ger så kallas "ren bas" kontra så kallade "ghetto bass. " Ren bas funktioner mindre ström, men i allmänhet högre ljudkvalitet, och tillverkare som Infinity, Audiobahn, Nakamichi, Macintosh och Blaupunkt specialiserade på ren bas enheter. Ghetto bas är råare i ljudkvalitet, men mer kraftfulla. RMS och Sony är två välkända tillverkare av subwoofers ghetto bass.
8.
fastställa en budget. En billig men fullt användbara subwoofer säljer för ungefär $ 100, medan high-end enheterna kan kosta uppåt på $ 700 eller mer.

Tips och varningar


 • Om du är elektroniskt och mekaniskt önskar, kan du bygga din egen baslåda. Detta gör att du kan anpassa subwoofern enligt dina specifika önskemål.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en personlig registreringsskylt i Montana
  hur man köper system bilstereo
  Hur får man en funktionsnedsättning registreringsskylt i Arizona
  Hur man väljer en DVD-spelare för din bil
  hur man får Lojack för en bil du redan äger
  hur man får Lojack för en ny bil
  hur man köper själv pumpning av däck
  Hur får man en funktionsnedsättning registreringsskylt i Illinois
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Minnesota
  hur man installerar en TV-tuner i bilen