hur man köper en prestanda avgassystem för en lastbil

hur man köper en prestanda avgassystem för en lastbil

Med all prestanda avgassystem på marknaden idag, att välja den rätta för din lastbil är ingen lätt uppgift. För att göra jobbet rätt, prestanda avgassystem måste minska motorns belastning, passar korrekt och sista. Här är vad man ska leta efter när du väljer från utförandet avgassystem finns på dagens marknad
1.
Överväga att gå till en specialaffär. För saker som diesel lastbil avgassystem, gå till en specialitet lastbil Avgasdelar ställe och du hittar dess delar är anpassade till en lastbil ägarens behov.
2.
Gå med tunga material om din budget tillåter. Medan bekostnad av rostfritt kan tyckas lite översvallande, du får vad du betalar för. Den extra pengar du betalar i förskott kommer att spara tid och kostnader ersättning när ett billigare avgassystem rostar bort i en säsong.
3.
Tänk på att frakt kommer att kosta dig om du beställer en lastbil avgaserna från en hemsida, så se till att ta med detta i dina kostnader. Jämför priset för att få systemet från en lokal delar kille.
4.
Kontrollera efterbehandling, eftersom vissa tillverkare av avgassystem är mer måna om efterbehandling än andra. Om du har möjlighet, kontrollera utförande i grader och titta på svetsarna. De bör vara släta så att vatten inte har någon plats att sitta och hastighet de korrosiva processen.
5.
Får rätt system för din insugningsrörtrycket och märke och modell på lastbil till undvika att behöva återvända systemet eftersom det inte passar.

tips och varningar


 • Fråga efter en prestation avgaser rekommendation från din mekaniker och fråga vad avgassystem han installerar på lastbilar och varför.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en avlägsen förrätt i en lastbil
  hur man kan jämföra system för bilar Datorspelsåret innan du köper
  hur man får en handikappad registreringsskylt i New Jersey
  hur man lär sig för att installera en bilstereo
  hur man köper en absolut bil larm
  hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din SUV
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Idaho
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Tennessee
  hur man kan minska misstag bil måleri
  hur man köper själv pumpning av däck