hur man installerar fönster färgton på stillastående glas

hur man installerar fönster färgton på stillastående glas

Toningssystem ditt fordon fönstren minskar ultravioletta strålar och skyddar på insidan av din bil som du får en del av privatlivet. Färgtoning minskar också inne imma på sido-och bakrutor. Följ några riktlinjer när du installerar färgton själv

Du behöver:.
Tint film
Fönsterputsmedel.
Rena trasor.
Utility rakhyvel.
Spray flaska fylld med vatten.
Maskeringstejp.


1.
Glaset rengöras noggrant innan du applicerar nyans. Använd en vanlig ammoniak-baserad fönsterputs utan tillsatser. Spruta och torka båda sidorna av fönstret flera gånger så att alla rester av materia är borta. Allt vänster under nyans kommer att bli bestående.
2.
Tape film, med sitt skyddshölje fortfarande ansluten på insidan av fönstret, se till att det sträcker sig minst? tum på alla sidor. Detta är ditt mönster, så ge tillräckligt överskott runt kanterna för att trimma senare. Skär mönster med kniven kniven.
3.
Skilj filmen från insidan med två bitar av maskeringstejp och sticker en liten bit på varje sida av ett hörn. Bandet gör att du kan dra färgton filmen från underlaget utan att skada filmen själv.
4.
Spray en fin vattendimma på insidan av fordonets fönster och lägg nyansen flytta den runt och jämnade ut några krusningar, bubbla eller veck. Du kan bara flytta den medan den är våt, när den ställer, den är permanent så arbeta snabbt
5
Klipp av överskjutande färgton film från kanterna på fönstret med rakkniv kniv. . Om filmen gör motstånd, är torrt det räcker inte. Vänta tills du kan klippa utan att riva filmen för en färdig kant.

tips och varningar


 • Använd en liten klar nagellack försegla samtliga utsatta kanterna på nyans film eller för att åtgärda eventuella små tårar för att hålla dem från fastnar och rippning ytterligare.
 • Kolla med din lokala Vägverket eller före installation färgton på din främre vindrutan. I de flesta stater, är det olagligt att tona framrutan.


 • Relaterade artiklar


  Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Illinois
  hur man hittar korta satser RAM installation
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Florida
  hur man köper en avlägsen förrätt för en bil
  hur man byter bil matta
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Kalifornien
  hur man väljer rätt storlek fälgar
  hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Georgien