hur man flytta bilens högtalare

hur man flytta bilens högtalare

Att köra är både en personlig och rolig upplevelse för många människor. Och när bilens ljudsystem ligger precis som du vill, som bara sparkar upp den totala körupplevelsen ett pinnhål. Fabriksinstallerade ljudsystem är gjorda för att tilltala så många olika typer av förare. För att öka din körglädje, kanske du behöver bara flytta högtalarna till bättre få ut det mesta av ditt system
1.
Bestäm var du vill placera varje högtalare genom att experimentera med små radioapparater och lådor bom. Ställ in dem i bilen på olika platser och köra runt en stund med dem alla på. Flytta dem till olika platser för att hitta där du får mest glädje av din musik.
2.
Bort högtalarna från sina nuvarande platser genom att försiktigt bända tillbaka locken. Du kan behöva att lossna en dörr täcka eller en bit av instrumentpanelen när talaren omfattar är inbyggda i hela pjäsen. Leta efter skruvar eller krokar innan tvinga bort en cover och se till att lossa varje skruv.
3.
Kör ledningar från nuvarande högtalarkablar till platser i bilen som du har valt för ditt nya ljudsystem.
4.
Fäst varje högtalare till den nya platsen och bygga en egen inhägnad för att skydda högtalaren eller använda en färdig lådan.

5.
Dölj kablarna under mattan eller längs sidorna av dörrarna eller ramar. Byt instrumentbrädan och dörr omfattar till sitt ursprungliga läge.
6.
Justera fader och balans och veva upp den.

tips och varningar


 • försiktigt men bestämt ta bort och byta ut delar i bilen så att det kommer att se så gott som ny, medan klingande bättre än någonsin.
 • Stäng av strömmen vid beröring alla elektriska system.
 • Var noga med att inte punkteras eller buckla känsliga högtalare trådar när du flyttar högtalarna utanför en låda eller lock.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar bra erbjudanden på portabel satellit radioapparater
  hur man installerar en taklucka vindavvisare
  Hur man väljer en Magellan navigationssystem
  hur man kan minska söm luckor när toning
  hur man installerar en bil larm
  hur man köper en DVD med dubbla skärmar för en bil eller minibuss
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Wisconsin
  hur sprayfärg som ett proffs
  hur man installerar en anpassad avgasrör
  hur man kan jämföra system för bilar Datorspelsåret innan du köper