hur man bedömer kraftbehov för en bil subwoofer

hur man bedömer kraftbehov för en bil subwoofer

Subwoofers fungerar bäst när de installeras på rätt sätt och ihopkopplad med en kompatibel ljudsystem. Varje bil är olika i hur mycket makt att den kan hantera. Innan du påbörjar installationen måste du utvärdera först kraften behov av bilens subwoofer
1.
Hitta din bil högtalare watt uteffekt. Du kan titta i bilens instruktionsbok eller i manualerna som följde med din subwoofer-system om det är en eftermarknad tillägg.
2.
Bestäm wattal som behövs i en subwoofer. Jämför uteffekt för ditt högtalarsystem med produktionen wattal på subwoofern. Dessa siffror måste match för bästa ljudkvalitet.
3.
Läs tillverkarens anvisningar noga. Subwoofern bör komma med omfattande instruktioner som inte beskriver wattal att subwoofern kan hantera. Notera den typ av strömkälla också.
4.
Gör din egen makt test. Detta är en process som tar 100 till 200 timmar med en rosa brus signal.

Tips och varningar


 • tillverkarna använt flera termer för att beskriva ljud uteffekt. Medeleffekt och RMS-effekt är nästan samma. Program makt är två gånger genomsnittet makt, och toppeffekt max att systemet kan hantera.
 • Enclosures göra skillnad i produktionen också. Din låda eller låda ska vara på specifikationer som ges av tillverkaren. Om du har begränsat utrymme, ska du inte köpa en stor förstärkare. Också lägger inte en liten förstärkare i ett stort område. Det extra utrymmet kommer att minska makt


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en Blaupunkt enhet bil huvud
  hur man berättar en kvalitet bil larm från en billig en och hitta en installatör
  hur man hittar information om påföljden för narkotikasmuggling i Kalifornien
  hur man installerar subwoofers
  hur man hittar en video-system som passar i din bil
  hur man köper en avlägsen förrätt för en bil
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Virginia
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation
  hur man hittar någon som kan reparera din stereohögtalare
  hur man läger vid sjön ray Roberts i Sanger, Texas