hur du skapar anpassade-formad kapslingar för bilstereo system

hur du skapar anpassade-formad kapslingar för bilstereo system

Att ge din bil den typ av ljud som du tycker mest om, du ofta måste tänka inuti lådan. De högtalare du tänker använda för din egen ljudanläggning ofta kommer i lådor som inte är gjorda för användning i bil, så du bör förbereda sig på att bli lite kreativ. Följ några av dessa tips för att skapa din egen högtalarkabinett

Du behöver:.
Composite styrelser
Högtalare.
Trälim.
Måttband.
Polymer filler.
Skruvmejsel.
Saw.
1.
5-tums eller skruvar.


1.
Använder sammansatta spånskivor som MDF eller hög täthet spånskiva för att göra lådan för dina anpassade ljudsystem. Det är mer hållbart än äkta trä och är lätt tillgänglig på byggvaruhus. Inköp halv tum till en-tums tjocklek på bättre ljud och en tyngre låda.
2.
Mät utrymmen i din bil som kommer att hålla varje högtalare. Tänk på att placera rutorna på platser där du enkelt kan köra kablar och gömma dem efter installationen.
3.
Kapa brädan till rätt storlek, vilket innebär att ungefär en kvarts tum överlapp över högtalaren så att den inte kommer att falla ut ur hålet. Använd trälim och skruvar gipsskivor så att du inte knäcka brädan när du lägger sidorna på den.
4.
Fyll alla öppna ytor med några polymer filler eftersom ljudet kommer att försvinna genom otätade utrymmen. Boxen är en viktig del av det totala ljudet av bilens ljudsystem.
5.
Placera ett finmaskigt eller riv över högtalaren att skydda den från sprickbildning. Placera lådan i utrymmet och kör ledningarna innan den ordentligt. Testa ljud systemet innan du sätter i den slutliga skruvar.


Relaterade artiklar


hur man köper en DVD med dubbla skärmar för en bil eller minibuss
hur man får en handikappad registreringsskylt i Georgien
Hur får man en tallrik specialitet licens i Virginia
hur sprayfärg som ett proffs
hur man anpassade måla en bil, på instrumentbrädan
hur man installerar en LCD-monitor i bilen
hur man installerar en CD-spelare i bilen
hur man får rätt portabel satellitradio
Hur får man en tallrik specialitet licens i Washington
hur man kan njuta orm gränd i Taipei, Taiwan