hur man handlar en in-dash satellitradio

hur man handlar en in-dash satellitradio

Satellite radio är ett bra sätt att lyssna på musik, prata, komedi och bara om vad du vill. Endast två satellitradio leverantörer finns just nu-XM och Sirius. Båda är lika med något annorlunda programmering. Båda erbjuder olika hårdvara paket för att lyssna. Om du bara använder din radio i din bil, är en in-dash radiomottagare och antenner bäst för genomgående bra ljud
1.
Kolla planeringen av varje innan du bestämmer dig för vilken tjänst för att prenumerera. Du kan hitta listor över program på webben satellitradio webbplatser. Välj den leverantör som erbjuder dig mest val för programmering du gillar.
2.
Prata med vänner som har in-dash satellit radioapparater redan. Frågar sina åsikter och begära en tur för att se själv hur lätt eller svårt operationen är och hur det låter.
3.
Fråga säljarna i butikerna om funktionerna i de olika radioapparater . Även i många butiker, är de anställda inte nödvändigtvis utbildad i användning av satellitkommunikation radioapparater, pratar de med tillräckligt många människor för att utveckla några ganska bra uppfattning om vilka enheter som fungerar bäst. De ser också tillbaka och höra om problem deras kunder har haft.
4.
Ställ en budget för din satellitradio. Om du har en idé om hur mycket du är villig att spendera, som kan begränsa dina val. Sedan jämföra priser och kvalitet av system på nätet och i den elektroniska affärer.
5.
anse att priset för installation i din budget. Om du behöver professionell hjälp med att installera din nya XM eller Sirius radio, då du kommer att vilja ta reda på kostnaderna. Du kan få en hel del på nätet, men fri installation om du köper från en återförsäljare. Väg kostnaderna.


Relaterade artiklar


Hur får man en personlig registreringsskylt i South Dakota
hur man väljer rätt GPS-mottagaren format för dina behov
Hur får man en tallrik specialitet licens i Missouri
hur man installerar neon under bilsäten
hur du installerar en bil larm i en SUV
Hur får man en personlig registreringsskylt i Wisconsin
hur man får en handikappad registreringsskylt i Connecticut
Så här handlar för företag Färgtoning
hur man handlar en in-dash satellitradio
hur man bestämmer noggrannheten i GPS-enheten