hur man köper ett kit Bluetooth Car

hur man köper ett kit Bluetooth Car

Förarna kan använda Bluetooth som ett headset för mobiltelefoner, vilket gör att tala och samtidigt hålla båda händerna på ratten. Att handla en Bluetooth bilmonteringssats, följ dessa steg
1.
Använd en sökmotor för att hitta online konsumenten webbplatser som jämför olika Bluetooth bil kit. Leta efter ett kit med funktioner som kommer att vara användbart för dig.
2.
Besök Bluetooth webbplatsen kan du läsa mer om funktionerna i just denna produkt. Tillräcklig uppmärksamhet vid de funktioner som gäller för dina behov.
3.
Bestäm din budget. Begränsa din val till Bluetooth version som kan tillgodose dina behov, men fortfarande ligga inom din budget.
4.
Jämföra de olika online-butiker som erbjuder Bluetooth. Använder sökmotorer för att leta efter betrodda webbplatser som erbjuder bästa pris.
5.
Kolla online-auktioner. Dessa webbplatser har ofta överskott poster på olika produkter, inklusive Bluetooth. De säljer ofta sina varor till relativt billigare priser.
6.
Välj en specifik webbutik och titta på deras inventering av Bluetooth-teknik. Sök efter den billigaste versionen, men inte till priset av att förlora de funktioner du behöver.
7.
Gör din beställning för din Bluetooth bilmonteringssatsen. Alltid Spara kvittot om du måste returnera produkten.

tips och varningar


 • Kom ihåg att fler funktioner sannolikt betyder mer strömförbrukning. Köp extra batterier och hålla dem i handskfacket.
 • När du köper en trådlös produkt som Bluetooth, kan du frestas att nöja sig med billigare märken, speciellt om du är på en stram budget. Men ni måste tänka kompatibilitet. Även Bluetooth kan vara dyrt, kommer det i kontakt med andra märken snabbt och effektivt.
 • Som en säkerhetsåtgärd, växla Bluetooth till osynligt läge när du är på en offentlig plats. Detta kan förhindra att mer förekomster av "bluesnarfing", där en angripare utnyttjar ett säkerhetsfel i Bluetooth-run mobiltelefoner och läser, ändrar eller helt enkelt kopior adressböcker och kalendrar som lagras i offrets telefon.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar rätt fönster storlek för en i bilen tv
  hur man installerar en monitor backspegeln i bilen
  hur man installerar en DVD-spelare i bilen
  hur man hittar någon som kan reparera din stereohögtalare
  hur du installerar en videobandspelare i bilen
  hur man hittar en dvd systemet med flera bildskärmar för din lastbil
  hur man kan planera en resa med ditt system bilnavigering
  hur man på nytt kon dina högtalare
  hur man bestämmer riktigheten av navigationsenheten
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation