hur man köper bluetooth telematik för din bil

hur man köper bluetooth telematik för din bil

"Smart bilar" kan navigera, övervaka video och erbjuder handsfree-kommunikation genom trådlös teknik. Bluetooth Telematik ger kommunikation i bilen och datoranvändning. Vill du köpa Bluetooth Telematik för din bil, följ bara dessa steg
1.
Räkna ut hur en Bluetooth-enhet kommer att förbättra din körupplevelse. Vill du enkelt kan navigera, ändlös underhållning och kommunikation eller en allt-i-ett paket med allt? När du har definierat dina behov, det är lättare att välja funktioner.
2.
Fråga vänner som redan har Bluetooth Telematik i sina bilar. Du kan även provköra en kompis bil och använda Bluetooth-enheter för att lära sig hur det är att köra samtidigt som man talar om en handsfree-telefon eller lyssna på en låt via en inbyggd MP3-spelare.
3.
Bestäm en budget, eftersom det kan vara dyrt att installera Bluetooth Telematik i bilen. Förutom själva produktens pris måste du även betala installationen avgifter.
4.
Fråga din bilhandlare vad för slags Bluetooth-funktioner din bil kan rymma. De flesta bilar som kan rymma Bluetooth har inbyggda trådlösa enheter. Kontrollera att Bluetooth-enheter, såsom handsfree-telefon eller-bildskärm, är kompatibla med din bil.
5.
Förhandla med din återförsäljare om priset, och be om en speciell paket eller rabatt. Om du inte vill köpa alla objekt från din återförsäljare kan du köpa enskilda artiklar via nätbutiker.
6.
Kontrollera webbplatser som erbjuder recensioner av produkterna och prisjämförelser. Köper produkten och fråga om garantivillkor.

tips och varningar


 • Istället för att köpa separata artiklar från olika butiker, välj en fabriksinstallerad telematiksystem. Detta är billigare och mycket bekvämare eftersom det är allt i ett paket.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar ett system bilnavigering
  hur man installerar en monitor backspegeln i bilen
  hur man hittar en video-system som passar i din bil
  hur man på nytt kon dina högtalare
  hur grön bil
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation
  Hur man väljer en DVD-spelare för din bil
  Spelregler för digitala musikfiler i bilen
  hur man hittar en Lojack återförsäljare
  hur man installerar en avlägsen fjärrstyrning systemet i en lastbil