hur man installerar en bil larm

hur man installerar en bil larm

Är du intresserad av säkerhet för din bil? Du kanske vill installera en bil larm att garantera maximal säkerhet i bilen. Dessa enkla steg visar dig hur du installerar en bil larm på nolltid

Du behöver:.
Car alarm
. Verktyg.


1.
Förbered din bil och den enhet du vill installera. Grab någon diagram över ledningar eller scheman du har praktisk och allt det manuella kräver t. ex. skruvar eller en lödkolv. Kom ihåg att varje bil larm kan variera en aning på det sätt den är installerad. Se till att ägna stor uppmärksamhet åt manualen.
2.
Ta bort alla komponenter av larmet ur förpackningen och ta bort alla paneler i bilen som krävs för att få tillgång till ledningar. Rådgör med din handbok.
3.
Välj en plats för sirenen och montera den. En gemensam plats skulle vara någonstans, t. ex. undersidan av det främre skyddet.
4.
Gå till insidan av bilen igen och hitta en lämplig plats att montera larmet. Den bästa platsen för detta är någonstans som är tillgänglig men utom synhåll.
5.
Kör kammartjenaren switch som regisserades av larmet manuellt. Det kan vara till hjälp vid denna tid att kontakta en representant för teknisk support för att hjälpa dig med alla ledningar manual kräver i förhållande till betjänt byta.
6.
Plug alla och alla sladdar eller komponenter i larmenheten och kör ledningar för extern antenn. Även köra lysdioden vid denna tidpunkt. Återigen kan en teknisk support representant kunna hjälpa dig.
7.
Anslut kabeln larm strömkabel direkt till ditt bilbatteri. Du måste köra en säkring också. Handboken för särskilda enhet specifikationer.
8.
Kör ledningar från dörrens lås mekanismer för att larmenheten. Detta kan ta några minuter och din handbok kommer att vara ett underbart verktyg.
9.
handboken för någon chock att upptäcka eller strömmätenhet installationer och fylla i dem i förhållande till din specifika enhet. Inte varje bil larm kommer att ha dessa funktioner.
10.
Kör kabeldragning för larmet förrätt handikappande komponent.
elva.
Kontrollera att allt är ansluten och att det alla speciella enhet funktioner som är installerade. Testa befogenhet att kontrollera att larmet fungerar. Detta bör slutföra installationen.

tips och varningar


 • Kontrollera bruksanvisningen innan du gör några ändringar kabeldragning i bilen. Var säker på att du tittar på rätt kablar.
 • Hojta inga kablar upptäckts eller lös för att förhindra olyckor.
 • många bil larm enheter, om en del är bortkopplad hela systemet misslyckas. Om du har problem med dubbelkontroll av att allt är inkopplad tätt.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en mottagare mini skiva i bilen
  hur man köper en Lojack system för en lastbil
  Spelregler för digitala musikfiler i bilen
  hur man köper en avlägsen förrätt för en bil
  hur man installerar en monitor pekskärm i bilen
  hur man hittar någon som kan reparera din stereohögtalare
  hur man kan planera en resa med ditt system bilnavigering
  hur man installerar en monitor backspegeln i bilen
  hur du installerar en bil larm i en SUV
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation