hur man hittar en video-system som passar i din bil

hur man hittar en video-system som passar i din bil

Även om du ska alltid hålla ögonen på vägen, säger ingenting dina passagerare inte kan njuta av en film eller tv-spel på väg resor. Istället för att lyssna på dem klaga, hitta en video system som kan passa i din bil och hålla dem underhöll
1.
Ställ en budget för din bil videosystem. Att veta hur mycket du kan spendera kommer att begränsa dina val till ett fåtal modeller inom ett snävt prisintervall. Jaga i bilen video system som ryms inom denna prisklass.2.
Se över din första lista av system för video. Om någon av dem är inbyggda system, kom ihåg att lägga i kostnaden för anläggningen till deras totala pris. Kostnaden för installationen kan sätta dem ur din prisklass.3.
Forskning vilken typ av monitorer används i alla dina kvarvarande system bil video. Hitta och spela in de tekniska specifikationer för varje bildskärm. Tillverkarens webbplatser är ett bra ställe att börja leta efter denna information.


4.
Eliminera bilen videosystem som har skärmar som är sub-standard för din prisklass. Video kvalitet bör vara en av dina bästa oro när du letar efter en bil videosystem.
5.
Notera hur varje av de kvarvarande systemen kommer att passa i din bil. Vissa kommer att installera faktiskt i bilens tak, medan andra helt enkelt kommer att fästa till baksätet med remmar.
6.
Använd pris för att välja ett system bil video som passar i din bil. Om det blir oavgjort, använd kundtjänst för att styra din slutliga val.

tips och varningar


Kom ihåg
 • budgetera för tillbehör. Titta även för medföljande tillbehör när man jämför värdet av systemet bil video paket.
 • ihåg att de flesta konsumtionsvaror har en säljcykeln. Om du är shopping för en bil videosystem, ta reda på när bra försäljning och kampanjer finns.
 • Ta din tid. Var inte pressas in i ett köp som du inte är nöjd med, och inte lägga ner dina pengar för en produkt som du inte har forskat.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem
  hur man köper en grundläggande GPS-enhet för din bil
  hur man installerar en avlägsen förrätt i bil
  Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil
  hur du installerar en video system förstärkare i bilen
  hur man installerar surround-högtalare
  Hur man väljer ett navigationssystem för din bil
  hur man installerar en monitor pekskärm i bilen
  hur man installerar en mottagare mini skiva i bilen
  hur man fixar högtalarna i bilen