hur du installerar en videobandspelare i bilen

hur du installerar en videobandspelare i bilen

Under långa enheter, kan du underhålla passagerarna i bilen genom att installera en videobandspelare. Du kan köpa videobandspelare gjorda speciellt för bilar som drivs av bilens 12-volts nätaggregat och anslut till bilens videomonitor eller A /V väljaren låda. Här är hur man installerar en
1.
Öppna bilens huva och ta bort batterikablarna från batteriet. Använd rätt storlek uttaget eller nyckel så du inte remsa kabelns muttern.
2.
Montera VCR på en plats där det inte kommer att få sparkas (många lägger den under passagerarsätet). Använd monteringsfästena som följde med enheten att fästa videon till bilens golv.
3.
Få strömmen till videobandspelaren. Varje video är kopplade annorlunda. Några måste anslutas till säkringsdosan och knytas till ett tillbehör utgång. Andra fabrikat måste vara ansluten till en annan makt tråd genom skarvning. Följ ledningarna som levereras med videobandspelaren. Se till att jordledaren är anslutna till chassit.
4.
Route en A /V-kabel från videobandspelaren till bildskärmen eller A /V väljaren låda. Anslut den ena änden av kabeln till videoutgången på videon och den andra änden i en video-ingång på skärmen eller A /V väljaren rutan.
5.
Anslut batteriet och starta bilen. Lägg en videokassetter i videon och se till att signalen når videomonitorer och fungerar installationen.

Tips och varningar


 • Mount videon på en plats där Det kommer inte bli blöt. Under passagerarsätet är oftast en bra val.
 • Om du inte är säker på din förmåga att utföra denna installation eller om du försöker installera videon och det fungerar inte, anlita en professionell.
 • Installera inte någon elektrisk utrustning med ansluten bilbatteriet. Du riskerar allvarlig skada eller dödsfall om du glömmer att koppla bort batteriet.
 • Det är olagligt att köra videoutrustning under körning om skärmen kan ses av föraren.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en GPS-kit
  Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil
  hur man installerar en backspegel övervaka i bilen
  hur man väljer en acer gps modell för din bil
  hur du installerar en video system förstärkare i bilen
  hur man installerar en monitor pekskärm i bilen
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation
  Hur man väljer en Garmin GPS-system
  hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem
  Hur man väljer en Magellan navigationssystem