Hur man väljer ett navigationssystem för din bil

Hur man väljer ett navigationssystem för din bil

Borta är de dagar att missa en sväng eller gå vilse under körning på grund av en oläslig karta. Med system ombord navigering, guidas du från punkt A till punkt B som du kör-ingen karta fällbara krävs. Med alla olika modeller av navigationssystem på marknaden, kan det vara en utmaning att veta vilken som är rätt för dig. Så här väljer ett navigationssystem för din bil
1
Det första steget är att bestämma om du vill. . en inbyggd eller en bärbar navigationssystem. Båda har fördelar och nackdelar. Till exempel kan bärbara system tas på promenader, men ofta deras funktioner är mer begränsade än ett inbyggt system.
2.
Fastställa en budget. Navigationssystem finns på alla priser. Det är lätt att ryckas med att köpa mer än du behöver och har råd. Bedöm hur mycket du realistiskt kan spendera.
3.
Visualisera perfekt navigationssystem. Tänk på funktioner som kommer att tillgodose dessa behov, inklusive prisklass, storlek och vikt, kartläggning detalj nivå av kontroll, funktioner röst och andra alternativ.
4.
Gör din forskning. Ta din lista och se vilka typer av navigationssystem matchar dina behov. Surfa på Internet för att jämföra modeller. Besök online webbplatser för elektroniska affärer för att se vad de säljer. Prata med vänner om vad de har.
5.
shoppa. Med listan över vad du vill och en uppfattning om de modeller som kan möta dina behov besöka flera elektroniska eller automatiska butiker. Ta dig tid att använda navigationssystem i butiken för att bekanta dig med vad de kan och inte kan göra.
6.
Köp ditt navigationssystem. Genom att göra dina läxor och prova olika modeller hittar du de bästa navigationssystem för din bil.


tips och varningar


 • Den främsta skillnaden mellan inbyggda och bärbara navigationssystem är priset. Inbyggda system är generellt mycket dyrare.
 • Om du bestämmer dig för att få ett inbyggt navigationssystem, se till att du kontrollerar att se om systemet kommer att fungera i din bil innan du köper den.
 • Navigationssystem utvecklas snabbt. Se om ditt system kan uppgraderas i framtiden.
 • Liksom alla elektroniska apparater, navigationssystem är benägna att fel och andra problem. Se till att du får en garanti på ditt navigationssystem. Det kan kosta dig lite på framsidan, men det kan rädda dig från att behöva köpa ett nytt system i en inte alltför avlägsen framtiden.
 • alltid ha en professionell installera inbyggda navigationssystem.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar övervaka bostäder i bilen
  hur man installerar en TV-tuner i bilen
  hur man installerar en avlägsen förrätt i bil
  hur man installerar en backkamera i bilen
  hur man installerar en in-dash dvd spelare i bilen
  hur du installerar en video system förstärkare i bilen
  hur man köper en grundläggande GPS-enhet för din bil
  hur man installerar en in-dash-tv-mottagare i bilen
  hur man väljer en acer gps modell för din bil
  Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil