diy kit bilar

diy kit bilar

Har du någonsin drömt om att äga en Shelby Cobra 427, Daytona Coupe eller klassiska Ferrari, men hade inte banken att köpa en? Även en gång styggelse för många enthusiaists, har kit bilar sett ett massivt uppsving i kvalitet och prestige under de senaste åren, som även de som har råd med de klassiker de replikeras är rädda för att köra den dyra äkta varan på allmän väg. Kit bilar är bättre än de någonsin varit, och vissa kan även finansieras precis som en ny bil

Du behöver:. .
Ladda diagram betyg konvertering

Välj en bil

Kanske det svåraste om att bygga en modern bil kit är att välja den rätta. Factory Five och Superformance är de två största namnen inom dagens DIY bilmarknaden, och båda erbjuder utmärkt repliker av klassiska Ford supersportbilar. Men det finns bokstavligen hundratals tillverkare i spelet i dag och erbjuder allt från Ferrari 360 Modenas bygger på Toyota MR2 plattformar för trekvarts skala big-riggar byggd på fullstor Ford lastbil ramar. Välj en.

Hjälpbilen

Som nästan alla byggsatser förlita sig på någon form av hjälpbilen att bidra alla stora drivlinan och fjädringskomponenter, välja rätt man är av största vikt. Bärgning-titeln bilar är ett utmärkt sätt att få alla de delar du behöver till ett rabatt pris. Det finns en viss kontingent av byggare kit bil som faktiskt kommer att köpa en bärgning-titeln (havererade) Ferrari eller Lamborghini och transplantation motorn och drivlinan i en kit-car kopia av samma fordon. Sådana transplantationer suddar ut gränsen mellan en "riktig" supersportbil och en "falsk" en.

Det betyder naturligtvis en annan med samma syfte är att köpa allt nytt. Factory Fem kommer att ansluta dig med Roush eller Ford Racing för att köpa en helt ny motor och växellåda, och kan även inkludera alla chassi delar för att göra användningen av en donator Mustang helt överflödig. Medan betydligt dyrare, kommer detta kommer att leda vad som utgör en helt ny 1967 Shelby Cobra Daytona eller Coupe, helt av två års garanti.

Assembly

monteringstiderna och förfaranden kommer att variera kraftigt från tillverkaren och trim-nivå som önskas. Det bästa kit bilar kan monteras på en helg (efter målningen är klar) med lite mer än handverktyg och en motor hiss. Mer obskyra kit kommer att kräva lite mer tid och kaross för att göra allt passar och att jämna ut karossdelar för färg.

Genomsnittlig byggtiden för en fabrik Fem Coupe är sex veckor till ett värde av tre dagars helger, men de flesta kit ta längre tid. Plan för utgifterna om $ 2. 000 mer än kostnaden för givare och kit själv till färg, tillbehör, däck, tilldelningen och registreringen.


Relaterade artiklar


hur man installerar en sköld jeep radiator
hur man väljer ett avgassystem header
hur man installerar ovala bakljusen på trailer
hur man installerar en CD-spelare i en Ford kontur
hur du tar bort en radio från en Lexus
hur man kan förbättra effekten på en Kia Rio
ford explorer CD-växlare avlägsnande
hur man installerar ett kabelnät på en Cheva van uttrycka
hur man förkorta ord för registreringsskyltar
hur man lyfter bilen billigt