hur man uppgradera min volkswagen passat

hur man uppgradera min volkswagen passat

Volkswagen Passat är en medelstor lyx sedan placerad ovanför Jetta. Den erbjuder en bra kombination av germansk tyska utseende och europeiska byggkvalitet. Liksom alla Volkswagen är Passat en stor grund för en modifierad bil

Du behöver:. .
Automotive specialverktyg
VW Passat prestanda reservdelskataloger.


1.
Sänk fjädring och installera chocker prestanda. Liksom de flesta fordon, när Passat lämnar fabriken har den en oönskad höjd. Installera sänkningsfjädrar från Eibach matchas med en uppsättning av prestanda chocker. Din Passat kommer att se mycket bättre och kommer också att hantera bättre. Eibach erbjuder också en front krängningshämmare för B5-generationen Passat.
2.
Tillbaka beståndet hjulen. När du har sänkt fjädring, är nästa logiska steg att installera en större diameter uppsättning hjul och däck. De flesta specialitet däck återförsäljare kommer att ha ett stort urval av hjul och däck paket för Passat. För ett tyskt märke, som Passat, en uppsättning BBS-fälgar ser bra ut. Lättare hjul kommer att minska den ofjädrade vikten på din VW: s fjädring, och bredare, mjukare sammansatta däck kommer att ge mer grepp i hörnen.
3.
Trimma motor för mer makt. Passat's 1. 8T turbomotor, i synnerhet, tar väl för ändringar. Euro Sport Tuning erbjuder ett komplett utbud av motor uppgraderingar, däribland omprogrammerad styrenheter (Engine Control Units) att lägga till fler hästkrafter och öka motorns Redline, intercoolers för turboladdade motorer och fritt avgassystem. (Se Resurser 1)
4.
Uppgradera bromsning. Mer kraft betyder att din Passat också kan använda några extra bromsning. Börja med att installera en rad gränsöverskridande borrade skivor, som hjälper avleda värme och minska broms blekna under aggressiv och upprepad bromsning. Fortsätt förbättringar inom detta område genom att installera bromsklossar gjorda av prestationsinriktad pad material och Stålflätad linjer broms för ett fastare bromspedalen känner.
5.
Tillbaka original stolar med eftermarknaden hink platser från Recaro. Med din Passat accelererar, bromsar och svänger mycket snabbare nu, djupare skålade säten kommer bara lägga till upplevelsen, att se till att förare och passagerare vistas säkert på plats under sportig körning.
6.
Upgrade av utsidan med bättre belysning och mark effekt. Det är inte ett stort antal valmöjligheter när det gäller att uppgradera utsidan av din Passat, så du kan hålla det enkelt genom att installera PIAA strålkastare och dimma glödlampor och ett par strålkastare ögonbryn. (Se Resurser 1) Andy's Auto Sport erbjuder ett fåtal organ kit för Passat om du vill göra det yttre ser ännu mer ovanligt. (Se Resurser 3) är dock Passat en vacker, väl utformade bil i original form och ser bäst ut med ett minimum av yttre estetiska förändringar.


Relaterade artiklar


hur du tar bort Takkonsol i en utflykt
2003 nissan radio avlägsnande
hur man installerar en Kenwood 10-skivors CD-växlare
vad är fordonsindustrin klarlack måla?
Volvo 850 avgassystem tips
hur man kan öka hästkrafter för en 2000 chevy malibu
HHR rostfritt avgassystem tips
hur man plocka de bästa liner spray säng för din lastbil
Jeep Cherokee radio avlägsnande
hur man hittar spårningsenhet störsändare