hur man målar bloss ficka fender på en lavin

hur man målar bloss ficka fender på en lavin

Målning en uppsättning ficka lysraketer för din Chevy Avalanche hjälper klä upp utsidan av lastbilen. Fickan facklor kan färgmatchade med trucken eller målade en annan färg för att kompensera bilens bilens färg. Målning av facklor innan de installeras är bäst, men om bloss redan på lastbilen att du fortfarande kan måla dem. Du måste göra lite maskering så lastbilen kroppen inte får målas. Använd en hög kvalitet uretan färg för bästa resultat och livslängd

Du behöver:
målare tejp.
Maskering papper.
400-slippapper.
Tack trasa.
High-byggnad primer.
Uretan-baserad färg.


1.
Mask området runt bloss hjälp målare tejp och maskning papper. Täck området väl så att du inte slutar upp med spray på lastbilen kroppen. Om din bloss inte på fordonet, kan du hoppa över detta steg.
2.
Sand ytan av flare med 400-slippapper för att avlägsna eventuella brister och grov ytan för att möjliggöra primern följa. Torka av hela ytan och området runt den ner med ett slag trasa för att avlägsna damm från slipningen processen.
3.
Applicera en hög byggnad primer till utflytning, spraya det på i tunna, jämna drag. Låt primern torka i 20 till 30 minuter mellan skikten och fortsätta att lägga lager tills det inte basfärgen visar genom primern.
4.
Låt primern att blinka eller torka över natten. Då grov ytan av primer med 400-slippapper men ta inte bort något material. Bara instegsskydd upp ytan på primer. Torka av facklor och det omgivande området med ett slag trasa för att avlägsna damm från slipningen processen.
5.
Lägg på färgen på utflytning, som arbetar i tunna men även lager. Detta kommer att hålla färgen från puddling och körs som du går. Ge det tid att torka och fortsätta att lägga lager av färg till flammar tills du får önskad färg och täckning som du vill ha på dem. Låt färgen torka ordentligt och ta bort maskeringen material från lastbilen.

Tips och varningar


 • vänta 30 dagar eller så innan tvätt eller vaxa bloss efter målning . Detta kommer att tillåta färg för att grundligt hårdna och bota.


 • Relaterade artiklar


  hur man applicerar dekaler bilfönstret
  hur man installerar en K & N filter
  hur man installerar en hake Honda släpvagn
  hur man installerar en bar Eibach gungning på en GTI
  hur du gör din lastbil dimmer takbelysning
  olika typer av bromsslangar
  Lexus radio borttagning instruktioner
  hur man kan öka hästkrafter av en Ford Mustang
  medborgerlig krom avgassystem tips
  hur man får mer hästkrafter på en Chevrolet S-10