anpassade färg idéer för en chevy förorts

anpassade färg idéer för en chevy förorts

En anpassad fordon visar din personlighet, uppmärksammar och tillför värde till din bil. Alternativ finns i överflöd när det gäller anpassade färg, allt från elegant och konservativa till vilda och spännande. Chevrolet Suburban är en favorit verktyg för anpassning på grund av dess komfort, storlek och solid utseende.

En färg

Många anpassade färger kan göra ditt Suburban ser bra ut utan större ansträngning. Några djärva eller ovanlig färg i en blank yta kommer att göra ditt Suburban sticka ut i mängden. Bright greener, orange och gula är bra val för färger som drar uppmärksamhet till din egen Sub. Mörkare färger, såsom Maroons, lila och brunt, ser smidig och elegant. Grädde och guld skapar ett exklusivt utseende, och ljus blå och gröna hav ge din bil Kalifornien surfare stil. Metalliska färger kommer att göra din Suburban glitter något. Skimrande färg, som ändrar färger i olika aspekter av ljus, är ett vanligt val för anpassade SUV färg.

Multicolor

med flera färger, olika alternativ ökar. En enkel två toner stil, med klädsel och accenter av en färg och kroppen av en annan färg, ser sofistikerad. Du kan göra den nedre halvan av fordonet och den övre halvan olika färger, eller separera färger med en diagonal linje över den höga sidan av Suburban så baksidan och framsidan är olika färger. Med underkroppen färgförändringar i en övre kropp färg med en jämn lutning, ser en Suburban polerad och anpassade. Hood ränder och ränder sida ge din Suburban en racing titt medan små accenter, såsom pinstriping, att det ser elegant.

Motivlackering

Med en airbrush, många roliga effekter är möjliga. Flames är alltid populärt och öka Suburban s aggressiva kvalitet. Många andra effekter, som väggmålningar och mönster, är mer ovanliga. Djurhud mönster, såsom tiger ränder eller leopard prickar, uppmärksamma och fungerar bra på den stora kroppen av en Suburban. Vatten, trä och betong ger mer mönster som kan målas på ett fordon. The Suburban enorma kropp området gör också väggmålningar möjligt. En expert airbrush konstnär kan måla scener, konstverk eller graffiti på en bil, skapar oändliga möjligheter för din egen Suburban.


Relaterade artiklar


hur man installerar en F150 krängningshämmare
Färgtoning lagar i delstaten Wisconsin
hur man kan öka hästkrafter på en 1979 corvette motor
keramiska vs kevlar bromsbelägg
billiga sätt att öka hästkrafter i en 1989 Mustang GT
Hur man monterar främre fästena luft rida på en Ford Ranger
alternativ till Run Flat däck
hur du tar bort fönster nyans på 20 minuter
hur man installerar en kall luftintaget på en ättling TC
hur man frigör Reese Hitch från en släpvagn boll